E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Θυσίασαν μωρό ρίχνοντάς το στην πυρά γιατί πίστευαν ότι ήταν ο... Αντίχριστος

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013


Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι στη Χιλή έριξαν στις φλόγες ένα μωρό τριών ημερών -με τη συγκατάθεση της μητέρας του- καθώς ο αρχηγός της αίρεσης πίστευε ότι ήταν ο... Αντίχριστος.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η φρικιαστική αυτή τελετουργία έγινε αφού ο αρχηγός της αίρεσης... έκρινε πως το τριών ημερών μωρό είναι ο Αντίχριστος και ότι αν δεν καεί στην πυρά θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή η θυσία του βρέφους έγινε με τη συγκατάθεση της μητέρας του, στοιχείο που εντείνει περαιτέρω το αίσθημα αποτροπιασμού και φρίκης που προκαλεί η είδηση.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία τα μέλη της αίρεσης έγδυσαν το μωρό του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία για να μην φωνάζει, κάλεσαν τα πνεύματα και το άφησαν να καεί ζωντανό στη φωτιά.

Η θυσία του μωρού έγινε στις 21 Νοεμβρίου σε ένα λόφο στην πόλη Κολιγουέι της Χιλής. Οπως έγινε γνωστό ήδη οι Αρχές έχουν συλλάβει τέσσερα άτομα

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι η 12μελής αίρεση ιδρύθηκε το 2005 από τον καθοδηγητή της Ραμόν Γκουστάβο Καστίλο Γκέτε, ο οποίος προς το παρόν παραμένει ασύλληπτος. 


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger