E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Aπίστευτο: Κοριτσάκι 2 ετών κατάπιε μπαταρία και το έδιωξαν από το νοσοκομείο!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013



Σοκ προκαλεί η είδηση ότι κοριτσάκι 2 χρονών πριν λίγες ημέρες κατάπιε μία μικρή μπαταρία και οι γιατροί το έδιωξαν από το νοσοκομείο !!!

Η ιστορία έχει ως εξής: Έντρομοι οι  γονείς όταν συνειδητοποίησαν πως το παιδί τους είχε καταπιεί μπαταρία, το πήγαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο της Εύβοιας και αφού οι γιατροί έβγαλαν ακτίνες στην κοιλιά είπαν ότι δεν είναι τίποτα και μπορεί να φύγει.

Η μητέρα του παιδιού επικοινώνησε με την παιδίατρο η οποία την συμβούλεψε να επιμένουν για περαιτέρω εξετάσεις διότι το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό.  "Εάν βγουν υγρά μπαταρίας, το παιδί θα υποστεί έντονο εσωτερικό έγκαυμα - θα δηλητηριαστεί." 

Επέμεναν οι γονείς λοιπόν στους γιατρούς του νοσοκομείου ότι πρέπει να γίνουν περισσότερες εξετάσεις στο παιδί διότι έτσι είχαν εντολή από την παιδίατρο.

Η απάντηση των γιατρών: "Δε μας αφήνετε να κάνουμε τη δουλειά μας? Το παιδί  δεν έχει τίποτα"

Με δική τους πρωτοβουλία εσπευμένα πήγαν το μικρό κοριτσάκι στο Νοσοκομείο Παίδων και μετά από εξετάσεις τους είπαν ότι το πρόλαβαν το κοριτσάκι "στο τσακ".  Ήδη είχε αρχίσει η μπαταρία να τρέχει υγρά και είχε δημιουργήσει έγκαυμα  στο λαιμό του παιδιού.

Οι γιατροί στο Παίδων τόνισαν στους γονείς ότι αυτό ήταν εγκληματική αδιαφορία από το νοσοκομείο το οποίο τους έδιωξε και ότι αν καθυστερούσαν λίγο ακόμη θα στοίχιζε την ζωή του μικρού τους παιδιού.

Οι γονείς ζήτησαν να δημοσιευθεί το γεγονός και ήδη έχουν καταθέσει μήνυση στο Νοσοκομείο της Εύβοιας.

Δυστυχώς σε πολλά λοιπόν νοσοκομεία της χώρας παίζουν με τις ζωές μας!!!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger