E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γύρισαν από τις διακοπές και βρήκαν δρόμο να περνά μέσα από το γήπεδό τους

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013



Σκεφτείτε το εξής: Είστε ποδοσφαιριστής στη Νορβηγία και λείπετε για λίγο καιρό σε διακοπές, λόγω της χειμερινής διακοπής του πρωταθλήματος. Έρχεται η μέρα που το καθισιό τελειώνει και θα πρέπει να μπείτε και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Φτάνετε στο γήπεδο για να κάνετε προπόνηση, και τι βλέπετε; Έναν δρόμο να περνάει μέσα από αυτό! Πως θα αντιδρούσατε;
Ακριβώς σε αυτή τη θέση βρέθηκαν οι παίκτες της Κρόνμποργκ, της Νορβηγίας. Όσο απίστευτο και αν μοιάζει (ειδικά για μια χώρα οργανωμένη σαν εκείνη), χωρίς καμιά προειδοποίηση προς τους ανθρώπους του συλλόγου, ο δήμος της πόλης, αποφάσισε πως πρέπει να φτιαχτεί ένας δρόμος, για να έχει ο κόσμος πρόσβαση σε ψυχιατρική κλινική που (για κακή τους τύχη) βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο!
Ο πρόεδρος της Κρόνμποργκ δήλωσε πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα για τις προθέσεις του δήμου και πως η αντίδρασή τους ήταν να μείνουν… κάγκελο, μόλις είδαν τα αμάξια να περνούν από τη… σέντρα: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε ένα δρόμο να διασχίζει τον αγωνιστικό χώρο. Η σεζόν ξεκινάει σύντομα και κανείς δεν μας είχε πει κουβέντα». Και συνέχισε: «Είναι τρομακτικό πως οι σύλλογοι που χρησιμοποιούν το γήπεδο δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση. Καταλαβαίνω πως οι πολιτικοί έχουν τα σχέδια τους για την περιοχή. Όμως πρέπει να διασφαλίζονται και οι αθλητικές ανάγκες. Νιώθουμε πως μας πάτησαν στην κυριολεξία».

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger