E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ και ΤΑΡΑΧΗ: ΟΥΣΙΕΣ και ΟΠΛΟ σε ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ κορυφαίου σταρ!

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013



Ποιος πασίγνωστος τραγουδιστής τρέχει και δε φτάνει; Μάθε όλα όσα συνέβησαν....

Αναστάτωση και σοκ: ναρκωτικά και όπλο βρέθηκαν στο λεωφορείο το οποίο ο Justin Bieber χρησιμοποιεί για την περιοδεία του!

Η αστυνομία της Στοκχόλμης αποφάσισε να κάνει έφοδο στο όχημα, τη στιγμή που ήταν παρκαρισμένο έξω από το στάδιο «Globen», όπου εμφανίστηκε ο 19χρονος σταρ το βράδυ της Τετάρτης

Αφορμή στάθηκε η μυρωδιά κάνναβης που έφτασε στους αστυνομικούς, όταν το λεωφορείο βρισκόταν στο ξενοδοχείο «Grand Hotel», όπου διέμεναν ο Justin και οι άνθρωποί του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Lars Bystrom, οι Αρχές εντόπισαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ένα όπλο αναισθητοποίησης, τα οποία μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια. Αν και το είδος των ναρκωτικών δεν αποκαλύπτεται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές έρευνες, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χασίς, που εντοπίστηκε στο δάπεδο του οχήματος.

Η έφοδος έγινε ενώ το λεωφορείο ήταν άδειο. Όπως μεταδίδουν σουηδικά μέσα ενημέρωσης, τόσο ο Justin, όσο και το team του, κράτησαν χαμηλούς τόνους όταν ενημερώθηκαν τι είχε συμβεί, ενώ, έφυγαν με άλλο όχημα περίπου 15 λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας και παρά το ότι χιλιάδες fans είχαν κατακλύσει τον χώρο.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και δεν έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.
































Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger