E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι δολοφόνοι με το αγγελικό πρόσωπο: Σκότωσαν άστεγο για ένα στοίχημα!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Τα κάγκελα της φυλακής έκλεισαν οριστικά για εκείνους. Τα δύο έφηβα αδέρφια, Κόνορ (17 ετών) και Μπράντον (14 ετών) Ντόραν, αλλά και ο φίλος τους, Σίμον Έβανς (14 ετών), επιτέθηκαν και σκότωσαν άστεγο, με αποτέλεσμα, σήμερα, να καταδικαστούν σε φυλάκιση.
Το σημείο εκείνο που προκάλεσε ανατριχίλα στο ακροατήριο του δικαστηρίου, δεν ήταν άλλο από το γεγονός, πως προχώρησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, λόγω ενός στοιχήματος που έβαλαν μεταξύ τους.
Ο Κόνορ, είναι εκείνος που πήρε την ταμπέλα του «αρχηγού» του εγκλήματος, καθώς, προκάλεσε τον Έβανς, λέγοντάς του: «Στοιχηματίζω πως δεν έχεις τα κότσια να τον καθαρίσεις».
Την επόμενη στιγμή, ο 14χρονος, άρχισε να κλωτσά το θύμα, ενώ και ο Κόνορ μπήκε στο «παιχνίδι» αναβαίνοντας στο στήθος του άτυχου άντρα, χοροπηδώντας πάνω σε αυτό. Ο αδερφός του, τους κοιτούσε.
Όμως, ούτε η μητέρα του γλύτωσε από το δικαστήριο. Η 42χρονη, καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκισης, καθώς, προσπάθησε να παραπλανήσει το δικαστήριο με ψεύτικα στοιχεία που κατέθετε.
Ο Κόνορ, θα περάσει τα επόμενα –τουλάχιστον- 12 χρόνια στη φυλακή. Αντίστοιχα, ο Έβανς θα εκτίσει ποινή οχτώ ετών, ενώ ο Μπράντον έξι χρόνια, ως «θεατής» της αποτρόπαιης πράξης.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger