E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 62 ωρών!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Στο βιβλίο Γκίνες μπήκε παρουσιαστής από το Νεπάλ που κατάφερε να ολοκληρώσει τηλεοπτική εκπομπή σε 62 ώρες και 12 λεπτά!
Πρόκειται για τον παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου στην τηλεόραση του Νεπάλ, τον Ραμπί Λαμακχανέ, που ξεκίνησε την εκπομπή την Πέμπτη και τελείωσε το Σάββατο.

«Με συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνεχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής», δήλωσε ο Πράβιν Πάτελ μέλος της επιτροπής των βραβείων Γκίνες. 

Η εκπομπή με θέμα, «ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ», ξεκίνησε την Πέμπτη το πρωί και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ, όταν το Νεπάλ καλωσόρισε το νέο έτος σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο, Μπικράμ Σαμπάτ.

Κατά τη διάρκεια του σόου ο Λαμακχανέ έκανε μόνο πεντάλεπτα διαλείμματα μεταξύ των συνεντεύξεων. Πήρε συνέντευξη από πολιτικούς, τοπικές διασημότητες και έκανε κλήσεις μέσω Skype με πολίτες του Νεπάλ σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για τη θρησκεία, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Όπως εύστοχα ειπώθηκε η διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής ήταν τόσο μεγάλη που ο παρουσιαστής μπήκε στο στούντιο ξυρισμένος και βγήκε με γένια. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα δίδυμο από την Ουκρανία που φιλοξένησε μια εκπομπή στο κανάλι 5 της Ουκρανίας επί 52 ώρες.

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger