E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου: Η Ελληνίδα που έχει τρελάνει τον κόσμο της μόδας

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Είναι μόλις 17 χρονών, και όμως ήδη θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ. Η Ελληνίδα, από τη μεριά του πατέρα της, και Γαλλίδα, από εκείνη της μητέρας της, Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, αποτελεί το νέο «πουλέν» των γαλλικών και ιταλικών fashion shows.
Η 17χρονη καλλονή έχει δώσει το παρόν σε αρκετές σημαντικές εκδηλώσεις μόδας, και πρόσφατα εμφανίστηκε δίπλα στο super model Καρολίνα Κούρκοβα, σε σόου γνωστής εταιρείας εσώρουχων. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Real Life, μέσα σε λίγο καιρό αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια καμπάνια που ετοιμάζει διάσημη εταιρεία ρούχων.
Η ενασχόληση της Ιουστίνης με το μόντελινγκ ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, όταν σε ηλικία 15 ετών κέρδισε τον διαγωνισμό του γαλλικού Elite Model’s Look. Παρότι η συγκεκριμένη διάκριση της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της παγκόσμιας βιομηχανίας μόδας, η ίδια επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στα μαθήματα του σχολείου της, στόχος που έχουν θέσει από κοινού με τη μητέρα της, Μαρί.
Η κυρία Αλεξανδροπούλου, μιλώντας στη Real Life, ξεκαθάρισε ότι η κόρη της πρόκειται να μετακομίσει στο Παρίσι όταν τελειώσει με το σχολείο της, προκειμένου να σπουδάσει στο κέντρο της παγκόσμιας μόδας. «Σίγουρα χαίρομαι για την εξέλιξή της, αλλά θέλω παράλληλα με το μόντελινγκ να τελειώσει και τις σπουδές της, κάτι που το θέλει και η ίδια. Έχουμε αποφασίσει από κοινού, μόλις τελειώσει το σχολείο, να φοιτήσει σε γαλλικό πανεπιστήμιο, ώστε να μπορεί να βρίσκεται στην πρωτεύουσα της μόδας» τονίσει η ίδια.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger