E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Οι μύθοι καταρρέουν – Και οι άντρες υποκρίνονται στον οργασμό!

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013



Μέχρι τώρα, ήταν γνωστό, πως μόνο οι γυναίκες μπορούν να «εξαπατήσουν» τον ερωτικό τους σύντροφο, προσποιούμενες οργασμό. Όμως, σύμφωνα με νέα έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός αντρών, παραδέχεται πως έχει προσποιηθεί οργασμό!
Στο νέο βιβλίο με τίτλο «Γιατί οι άντρες προσποιούνται: Όλη η απροσδόκητη αλήθεια», ο κλινικός θεραπευτής και επιστήμονας ουρολογίας, Άμπραχαμ Μοργκεντάλερ, αναφέρει πάμπολλες ιστορίες αντρών, οι οποίοι δηλώνουν πως έχουν εξασκήσει τις ικανότητές του στην «ηθοποιία» κατά τη διάρκεια του σεξ.
Όμως, το μεγαλύτερο σοκ, έρχεται στην εξήγηση που έδωσαν: «Η μεγαλύτερη έκπληξη για μένα ήρθε, όταν ξεκίνησαν να κάνω αυτή την έρευνα πριν από 25 χρόνια, και υπήρξε ένας άντρας, ο οποίος, είχε χρόνια σχέση, και νοιαζόταν περισσότερο για τη σύντροφό του παρά για τον ίδιο» δηλώνει ο επιστήμονας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του, οι περισσότεροι άντρες που προσποιούνται οργασμό έχουν το εξής προφίλ: «Είναι αγχώδεις τύποι, ανησυχούν για την απόδοσή τους, για τη στύση τους, αλλά, επίσης, νοιάζονται πολύ για την απόλαυση της γυναίκας».
Επίσης, μια παρόμοια έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, έδειξε πως το 70% των γυναικών κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει ο σύντροφός τους πως δεν ικανοποιήθηκα, ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών, ανέρχεται στο 30%. Στη συγκεκριμένη μελέτη, αναφέρεται, πως και τα δύο φύλα, έχουν τους ίδιους λόγους για να προχωρήσουν σε έναν ψεύτικο οργασμό.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger