E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πως και γιατί ανακαλύφθηκαν οι δονητές;

Σάββατο 27 Απριλίου 2013



Οι δονητές είναι ίσως το πιο συνηθισμένο σεξουαλικό παιχνίδι παγκοσμίως και είναι σχεδόν κατά κανόνα συνυφασμένο με σκηνές απο ερωτικές ταινίες. Όμως η αρχική του χρήση δεν ήταν αυτή και σίγουρα οι εφευρέτες του δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη όταν το πουλούσαν ως «αντίδοτο για την Υστερία».
Ο Φρόϊντ, είχε διαγνώσει την υστερία ως ιατρικό πρόβλημα που εμφανίζεται αποκλειστικά σε γυναίκες και τα συμπτώματά της συμπεριλάμβαναν νευρικότητα, αϋπνία, μυϊκούς σπασμούς, αναπνευστικές δυσκολίες, απώλεια όρεξης για φαγητό και σεξ και «μια τάση να προκαλούν προβλήματα».
Η πάθηση ήταν πολύ κοινή και οι γιατροί του 19ου αιώνα «θεράπευαν» τις ασθενείς τους με ειδικά «μασάζ» στα γεννητικά τους όργανα και οδηγώντας τες σε οργασμό (ο επιστημονικός όρος ήταν «υστερικός παροξυσμός»)
Οι ίδιοι γιατροί, εφήυραν τον πρώτο ηλεκτρικό δονητή ευρείας κατανάλωσης το 1902, ο οποίος μπήκε στα νοικοκυριά χωρίς ντροπή - πριν ακόμη εφευρεθεί η ηλεκτρική σκούπα και το ηλεκτρικό σίδερο.
Oι δονητές έγιναν πιο γνωστοί στις αρχές του 20ού αιώνα, κυρίως για να θεραπεύσουν την, τότε θεωρούμενη ως ασθένεια, σεξουαλική στέρηση των γυναικών.
Μπορείτε να δείτε τους δονητές και τα sex toys του παλιού καιρού στις φωτογραφίες που ακολουθούν



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger