E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

«Σκοτώνονται» Πελέ και Ρομάριο

Σάββατο 27 Απριλίου 2013



Η εθνική Βραζιλίας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Μουντιάλ που διοργανώνει το καλοκαίρι του 2014, αλλά τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά. Μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες στα φιλικά που έδωσε επί ευρωπαϊκού εδάφους, η «σελεσάο» δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τη Χιλή, με την οποία έφερε ισοπαλία 2-2. Ένα αποτέλεσμα που, σύμφωνα με τον Ρομάριο, οφείλεται στις λανθασμένες υποδείξεις που κάνει ο Πελέ στον Λουΐς Φελίπε Σκολάρι.

«Η ομάδα που υπέδειξε ο Πελέ κατάφερε να δεχτεί τις περισσότερες αποδοκιμασίες στην ιστορία της, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα εναντίον της Χιλής. Αποδοκιμασίες απόλυτα δίκαιες, αφού η Βραζιλία δεν έπαιξε καθόλου καλά. Υπεύθυνος για όσα βιώνει η εθνική της χώρας μου είναι ο Πελέ και κανείς άλλος», είπε ο παλαίμαχος επιθετικός.

Η απάντηση του Πελέ ήρθε αμέσως. «Είμαι καλός καθολικός. Και ως τέτοιος ξέρω πως ο Θεός συγχωρεί τους αδαείς. Κάτι που θα κάνω κι εγώ με τον Ρομάριο. Τον συγχωρώ», δήλωσε ο Πελέ.

Ο Ρομάριο φαίνεται πως δεν θέλησε να δώσει τέλος στην αντιπαράθεση, αφού με τη σειρά του απάντησε σε σκληρό ύφος. «Αν ήταν καλός καθολικός, θα είχε αναγνωρίσει την κόρη του και θα είχε παραβρεθεί στην κηδεία της. Ο Πελέ είναι ένας πραγματικός ποιητής… όταν βγάζει το σκασμό», ήταν η απάντηση του Ρομάριο.

Περιμένουμε να δούμε αν ο Πελέ θα αποφασίσει να βάλει τέλος σε όλο αυτό το… γαϊτανάκι δηλώσεων, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να απομυθοποιεί δύο σπουδαίες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της ιστορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger