E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΥΡΙΕΣ Αναστατωνουν με pole dancing

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013




Λίγα χρόνια πριν, το pole dancing το συναντούσαμε μόνο σε νυχτερινά μαγαζιά με στριπ σόου.
Σήμερα, φαίνεται πως ο εν λόγω χορός έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των επώνυμων κυρίων της διεθνούς σόουμπιζ, καθώς δεν είναι λίγες εκείνες που αγκάλισαν τον στύλο, όχι μόνο για κάποια φωτογράφηση ή κάποιο βίντεο, αλλά και για να γυμνάσουν το κορμί τους!
Η Κέιτ Μος (Kate Moss) είναι μία από αυτές, καθώς γυμνάζεται με pole dancing, στο οποίο και επιδόθηκε για τις ανάγκες βίντεο κλιπ του συγκροτήματος White Stripes. 
Πάντως, στο βίντεο δεν έφτασε το… ταλέντο της Σακίρα (Shakira), η οποία χορεύει σε στύλο στο βίντεο της μεγάλης της επιτυχίας "Rabiosa".
Μαθήματα για να υποδυθεί την στρίπερ έκανε η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan), η οποία αργότερα παραδέχθηκε πως σκοπεύει να συνεχίσει το pole dancing γιατί γυμνάζει όλο το κορμί, ενώ την μέθοδο γυμναστικής σε στύλο υιοθέτησε από τις πρώτες η Τέρι Χάτσερ (Teri Hatcher), η οποία έδειξε το… ταλέντο στης σε ένα από τα επεισόδια του "Desperate Housewives".
Δασκάλα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) έγινε η Πάρις Χίλτον (Paris Hilton), η οποία εξασκείται από την εφηβεία της. Φανατική του αθλήματος δηλώνει η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson), η οποία προπονείται καθημερινά και έχει καταφέρει να ανεβαίνει στο στύλο ακόμα και χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια της, ενώ η Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) έχει υποστηρίξει πως το pole dancing την βοήθησε να σώσει τον γάμο της!
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Ελένη".


http://www.radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger