E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κανένα ένταλμα για Ντέμη!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013



Παρά το γεγονός ότι από την εισαγγελία διέρρεε ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Νικολαΐδη κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας 

Οι πληροφορίες που διέρρεαν από την εισαγγελία και την οποία δημοσίευσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία όλα τα ηλεκτρονικά και μη ΜΜΕ και ανέφεραν ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης για τον Ντέμη Νικολαΐδη αποδείχτηκε ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Κι αυτό διότι από την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ έψαξαν να μάθουν αν ισχύει κάτι τέτοιο και διαπίστωσαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Θα ήταν άλλωστε και παράλογο αφού πρόκειται για την εποχή που η διοίκηση της Ενωσης πλήρωνε κανονικά και πάντα εντός ημερομηνιών που προέβλεπε η κάθε υποχρέωση της εταιρείας.

Όπως και να ‘χει ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι έτοιμος για να κληθεί έστω και σε απολογία αν χρειαστεί προκειμένου να εξηγήσει και να δώσει να καταλάβουν σε όλους τι ακριβώς έγινε επί των ημερών που διοικούσε την ΠΑΕ ΑΕΚ και να ξεκαθαριστεί μια για πάντα ότι επί της προεδρίας του πληρώνονταν κανονικά οι υποχρεώσεις της εταιρείας προς το δημόσιο.

www.gazzetta.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger