E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γλύτωσε την κρεμάλα Ναζί εγκληματίας που τον είχαν για νεκρό από το 1946;

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013



Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την εκτέλεση του τρανού Ναζί -και εγκληματία πολέμου- Άμον Γκοθ. Η σκηνή της δολοφονίας του, μέσω κρεμάλας, μάλιστα, έχει γίνει γνωστή και στο ευρύ κοινό, από την ταινία «Η Λίστα του Σίντλερ».
Για πολλά χρόνια, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο 10.000 Εβραίων και Πολωνών, κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Η εκτέλεσή του, έχει αποτυπωθεί σε ασπρόμαυρο φιλμ, από 1946.
Όμως, οι ιστορικοί, μέσω ενός νέου ντοκιμαντέρ του National Geographic, υποστηρίζουν πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι του 1947 και εκείνος που έχει απαθανατιστεί την ώρα του θανάτου από την κρεμάλα, είναι ο Ντόκτορ Λούντβιχ Φίσερ, και όχι ο Άμον Γκοθ.
Το σημείο εκείνο που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στους επιστήμονες, είναι πως δεν υπάρχει σχεδόν καμιά λεπτομέρεια σχετικά με τον θάνατο του μαζικού δολοφόνου καταγεγραμμένη σε επίσημα αρχεία, ενώ κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη το πτώμα του.
Όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, δεν πιστεύουν πως ο Γκοθ το έσκασε από την Ευρώπη, όπως έκαναν πολλοί άλλοι Ναζί, αλλά  πως σκοτώθηκε. Ωστόσο, στα αρχεία σχετικά με τον συγκεκριμένο άντρα (ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία για το γεγονός πως ήθελε να εκτελεί ο ίδιος τα θύματά του και όχι απλά να δίνει την εντολή και να εκτελούνται από τους στρατιώτες) αναφέρουν μόνο δύο λέξεις: Είναι νεκρός.
Η επικεφαλής ιστορικός αναφέρει: «Είμαστε, σχεδόν, απολύτως σίγουροι πως εκτελέστηκε. Φυσικά, μέχρι ένα σημείο κάνουμε εικασίες, αλλά αυτό είναι το συμπέρασμά μας πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας», ενώ για την προσωπικότητα του Γκοθ δήλωσε: «Ήταν ένα πραγματικά τρομακτικό άτομο. Ξέρουμε με σιγουριά πως συνήθιζε να σκοτώνει μωρά για την πλάκα του, πυροβολώντας τα. Όταν σκότωνε κάποιον ενήλικο, κάτι που συνήθιζε να κάνει με επίπονο τρόπο, λίγο πριν αφήσουν την τελευταία τους πνοή, του άρεσε να τους κλωτσά δυνατά, ώστε να τους προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο πόνο».
Όπως η ίδια υποστηρίζει, ελπίζει πως μέσα και από τη δική της δουλειά, θα δώσει την έμπνευση και σε άλλους, νέους, επιστήμονες ιστορικούς να πραγματοποιήσουν τη δική τους έρευνα, σχετικά με το τι έχει συμβεί στο πτώμα του αιμοσταγή Γκοθ.
Μάλιστα, αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το στοιχείο που τους έκανε να ψάξουν περαιτέρω την υπόθεση του βίντεο με την εκτέλεση, το οποίο μπορεί κανείς εύκολα να το βρει στο ίντερνετ: Το ύψος του Γκοθ!
 Aυτό είναι το βίντεο για το οποίο κάνουν λόγο οι επιστήμονες:
http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger