E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Συγκλονίζει το τηλεφώνημα του «Blade Runner» στον καλύτερό του φίλο!

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013



Ο καλύτερος φίλος του «Blade Runner» δήλωσε ότι έλαβε τηλεφώνημα μετά τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ από τον αλλόφρονα Όσκαρ Πιστόριους, ο οποίος αργότερα ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας του «Το μωρό μου… σκότωσα το μωρό μου. Ο Θεός να με πάρει μακριά».
Ο φίλος του παρολυμπιονίκη που δολοφόνησε την σύντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ , αποκάλυψε πως ο Πιστόριους, πριν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του έκανε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 03.55 π.μ. για να του πει τι είχε συμβεί.
Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ασφάλειας της Νότιας Αφρικής, «Του είπα, Τι είναι αυτά που λες; Και αυτός μου έλεγε και μου ξαναέλεγε: Υπήρξε ένα τρομερό ατύχημα, πυροβόλησα τη Ρίβα».
Ο φίλος του αθλητή και επιχειρηματίας στο επάγγελμα πανικοβλήθηκε τόσο πολύ που έσπευσε αμέσως στο σπίτι που έγινε η δολοφονία, αντικρίζοντας ένα μακάβριο θέαμα με το πρώην μοντέλο Ρίβα Στίνκαμπ να κείτεται στο πάτωμα σκεπασμένο με κουβέρτες και καλυμμένο με πετσέτες.
Σε μια συναισθηματική συνέντευξη που έδωσε στην Dailymail ο πατέρας της άτυχης 30χρονης, Μπάρι Στίνκαμπ, δήλωσε ότι «πασχίζει να βρει το λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό στην όμορφη κόρη του».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger