E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξέφρενο πάρτι με γυναίκες σε κρουαζιέρα στην υπερπολυτελή θαλαμηγό κριτή του X Factor!

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013



Ανοιχτά του κοσμοπολίτικου St Barts πλέει το κάτι παραπάνω από χλιδάτο σκάφος του εκκεντρικού κριτή του αμερικανικού X Factor (και του Βρετανία Έχεις Ταλέντο), Σάιμον Κόουελ, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα μικρό break από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις καλώντας σε κρουαζιέρα κάποιες από τις πρώην συντρόφους του!
Η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Mezhgan Hussainy, η επίσης πρώην φιλενάδα του Sinittaκαι… άλλα κορίτσια τον βοηθούσαν να απλώσει το αντηλιακό του και να χαλαρώσει ενώ εκείνος έστελνε μηνύματα από το κινητό του στη νέα του σύντροφο, την εκρηκτική Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία είχε μείνει στις ΗΠΑ για δουλειές.
Φήμες μάλιστα λένε πως ο 53χρονος Βρετανός κριτής του talent show μουσικής ξόδεψε περίπου 800.000 ευρώ σε αυτή τη κρουαζιέρα για να κρατήσει τα κορίτσια χαρούμενα.
Είχε μάλιστα ενημερώσει τον σεφ του να ετοιμάζει πολλά ελαφρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας (κυρίως φρουτοσαλάτες με φρέσκα βατόμουρα, πεπόνι, καρπούζι, παπάγια, ζελέ και μάφινς) προκειμένου να μπορούν να φάνε κάτι παραπάνω το βράδυ πριν τα ξέφρενα πάρτι σαμπάνιας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger