E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι σκέφτονται, πραγματικά, οι άντρες για το sex;

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013


Ρίχνουμε φως στις βαθύτερες αντρικές σκέψεις!
Yπάρχει μία κοινή παραδοχή, η οποία όσοι αιώνες κι αν περάσουν δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ τις γυναίκες και τούμπαλιν. Δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αντιληφθούν γιατί μας αρέσουν τα ψώνια ή γιατί λατρεύουμε να υπεραναλύουμε τα πάντα, όπως κι εμείς γιατί τους αρέσει το ποδόσφαιρο ή γιατί μπορεί να φερθούν απαίσια ακόμα και στην πιο αγγελικά πλασμένη γυναίκα. Όταν όμως το θέμα έρχεται στο sex, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά και συγκεκριμένα. Οι λόγοι που κάποιος άνθρωπος κάνει sex ή τι πραγματικά σημαίνει το sex για εκείνον, είναι πολύ συγκεκριμένοι και καθαρά προσωπικοί. Υπάρχουν όμως και κάποιοι λόγοι με τους οποίους ταυτίζονται όλοι ανεξαιρέτως οι άντρες, γιατί σε αυτούς αναφερόμαστε, και κάτι μας λέει ότι θα συνεχίσουν να ισχύουν για πολλά χρόνια ακόμα. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι πραγματικά, σημαίνει η αρχαιοτέρα των πράξεων για το αντίθετο φύλο...
1. Δεν θέλουν sex συνέχεια: Αυτή την καραμέλα καλά θα κάνετε να τη βγάλετε από το κεφάλι σας γιατί μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Σίγουρα ένας άντρας δυσκολεύεται να πει όχι σε σίγουρο sex, κάτι που αυτομάτως του στερεί κάτι από τον... ανδρισμό του(!), αλλά υπάρχει και μία πολύ μικρή πιθανότητα να μη θέλει sex για πολλούς και διάφορους λόγους οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν με εσάς. Μην τρελαίνεστε λοιπόν και αρχίζετε τα σενάρια με το μυαλό σας. Δεν είναι ότι δεν σας θέλει, απλά βαριέται σήμερα ο άνθρωπος. Προσοχή, το ότι μπορεί να κάνει sex όμως μαζί σας, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι σας θέλει! Να ένα παραπλανητικό στοιχείο που συναντούμε σε όλους τους άντρες και μάλλον θα πρέπει να δουλέψουν λίγο με τη συγκεκριμένη, πολύ κακιά, συνήθεια!
2. Επικύρωση: Κι όμως, οι άντρες λειτουργούν κάπως σαν το λιοντάρι στη ζούγκλα. Όποιος κάνει sex είναι φοβερός και αξίζει σεβασμό, όποιος δεν κάνει είναι κομματάκι αξιοθρήνητος. Γι' αυτό λοιπόν, συνήθως δεν σκέφτονται δεύτερη φορά το sex της μιας βραδιάς, καθώς πολύ απλά την επόμενη μέρα θα ανέβουν ένα επίπεδο στην κατάταξη των κολλητών τους! Απαραίτητο στοιχείο φυσικά, η σκληράδα και το ύφος δεν είμαι για πολλά εγώ, που συνοδεύει κάθε ερωτική τους περίπτυξη τους. Αν τυχόν κάνουν αγαπούλες με μία γυναίκα, διαγράφονται αυτομάτως από το... σύλλογο!
3. Δεν ξέρουν σχεδόν τίποτα για το sex: Και αυτό είναι μία μεγάλη αλήθεια. Οι άντρες δεν περνούν την ώρα τους παρατηρώντας τους εαυτούς τους ή πώς δείχνουν κατά τη διάρκεια του sex, εκτός φυσικά από κάτι... φουσκωτά φρικιά! Αντίθετα, εμείς τα κορίτσια έχουμε αναγάγει το συγκεκριμένο θέμα σε επιστήμη! Αν λοιπόν θέλετε πραγματικά να καταλάβετε τους άντρες και τη σχέση τους με το sex, προσπαθήστε να καταλάβετε αρχικά τη δική σας σχέση. Γιατί κακά τα ψέματα, όλα εξαρτώνται από το ασθενές φύλο.
4. Κρατούν αποστάσεις γιατί... φοβούνται: Το sex είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για έναν άντρα, και ίσως και για τη γυναίκα. Ωστόσο, εκεί που το χάνουν λίγο είναι στη συμπεριφορά αμέσως μόλις γίνει το μοιραίο. Δεν είναι πολύ βίαιοι και απότομοι, μην τυχόν μας τρομάξουν, δεν είναι πολύ τρυφεροί και ευγενικοί, μην τυχόν τους κοροιδέψουμε και πάντα μα πάντα, αν φυσικά δεν είμαστε η γυναίκα της ζωής του, θα ψάξουν τρόπο για να μας ξεφορτωθούν! Γιατί; Γιατί πολύ απλά φοβούνται μήπως τους γίνουμε στενός κορσές. Μάλλον πρέπει να τους πούμε ότι όταν μία γυναίκα κάνει sex, δεν φαντάζεται γάμους. Κάνει απλά sex!
5. Όλα θέμα δύναμης: Αν ο παρτενέρ σας παρατηρείτε ότι δείχνει ιδιαίτερο ζήλο προκειμένου να σας ευχαριστήσει, μη χαίρεστε άδικα. Δεν το κάνει για σας αλλά για τον ίδιο του τον εαυτό. Το να βλέπει ένας άντρας μία γυναίκα να έρχεται σε οργασμός εξαιτίας του, είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό που μπορεί να υπάρξει και θα κάνει τα πάντα προκειμένου την επόμενη μέρα να πει στις φίλες της ότι ήταν το καλύτερο sex της ζωής της. Αυτός βέβαια, μπορεί ούτε τηλέφωνο να μην πάρει, αλλά την υστεροφημία του την απέκτησε ήδη. Με λίγα λόγια, εμείς τους δίνουμε τη δύναμη χωρίς καν να το καταλάβουμε...


http://www.queen.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger