E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πώς να φαίνεστε ψηλότερες (14 Τρόποι)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013


Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες θα θέλαμε να είμαστε ψηλότερες από ότι πραγματικά είμαστε. Δυστυχώς όμως το ύψος μας δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Παρόλα αυτά, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να φαινόμαστε ψηλότερες. Όπως είναι λογικό, τα παπούτσια με τακούνια είναι μια λύση που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη. Υπάρχουν άραγε άλλοι τρόποι για το πώς να γίνετε ψηλότερες; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ναι. Φυσικά και υπάρχουν. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους για το πώς να φαίνεστε ψηλότερες.



1. Παπούτσια με τακούνια
Τα παπούτσια με τακούνια είναι η προφανής λύση στο πρόβλημα "πώς να φαίνεστε ψηλότερες". Μπορείτε να επιλέξετε παπούτσια με τακούνια σε διάφορα μήκη. Από 2-3 πόντους έως και 15 πόντους γόβες. Βέβαια όσο πιο πολύ ύψος θα πάρετε φορώντας τακούνια, τόσο περισσότερη αστάθεια θα έχετε στο περπάτημά σας. 
2. Κοντά μαλλιά
Τα μακριά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή. Αντίθετα, τα κοντά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο ψηλή.
3. Χτενίσματα προς τα πάνω
Αν θέλετε να διατηρήσετε τα μακριά μαλλιά σας, τότε τουλάχιστον επιλέξτε χτενίσματα που δίνουν όγκο στα μαλλιά σας και ιδιαίτερα στην πάνω πλευρά του κεφαλιού. Ένα κατάλληλο χτένισμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε ψηλότερες έως και 5 πόντους.

4. Κολλητές μπλούζες με ντεκολτέ σχήματος V
Αυτές οι μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ σχήματος V δεν θα σας δώσουν ύψος, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν (ανάλογα με την μπλούζα) να δώσουν μια ψευδαίσθηση ότι είστε 1 με 2 πόντους ψηλότερη.
5. Κοντές φούστες mini
Οι κοντές φούστες mini εκτός του ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο ελκυστική, παράλληλα δίνουν την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Όσο περισσότερο πόδι αποκαλύψετε τόσο μακρύτερο πόδι θα φαίνεται ότι έχετε. Αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι είστε ελαφρώς ψηλότερες από ότι πραγματικά είστε.
6. Φορέματα γραμμής Α
Τα φορέματα γραμμής Α είναι άλλο ένα είδος ρούχου που μπορεί να δώσει την ψευδαίσθηση περισσότερου ύψους. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο, διότι εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως το ακριβές σχήμα του φορέματος, τα χρώματά του, τα μοτίβα που είναι σχεδιασμένα, κ.τ.λ.
7. Φορέστε μεσάτα παντελόνια
Το μάτι του ανθρώπου πολλές φορές λανθασμένα υποθέτει ότι το γυναικείο πόδι ξεκινάει "στην μέση" Τα μεσάτα παντελόνια είτε πρόκειται για υφασμάτινα είτε πρόκειται για τζιν δίνουν την αίσθηση μακρύτερων ποδιών άρα και ψηλότερης γυναίκας.
8. Λεπτές ζώνες στη μέση
Αν θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες τότε καλά είναι να επιλέγετε λεπτές ζώνες. Οι λεπτές ζώνες μπορούν να βοηθήσουν αρκετά προς αυτή την κατεύθυνση. Από την άλλη πλευρά οι φαρδιές ζώνες μπορεί να σας κολακεύουν περισσότερο, ωστόσο σας "χωρίζουν" στη μέση δίνοντας την εντύπωση ότι είστε κοντύτερες από ότι πραγματικά είστε.
9. Αξεσουάρ που κρέμονται προς τα κάτω
Για να φαίνεστε ψηλότερες επιλέξτε διάφορα αξεσουάρ που κρέμονται κατά μήκος του σώματός σας. Αυτά τα αξεσουάρ μπορεί να είναι ένα κασκόλ που κρέμεται προς τα κάτω από το λαιμό σας, ένα μακρύ κολιέ, κ.τ.λ. Τα αξεσουάρ τραβούν τα βλέμματα και κάνουν τα μάτια των άλλων να κοιτάζουν παλινδρομικά από πάνω προς τα κάτω και αντίθετα. Αυτός είναι ένας τ΄ροπος να σας κανει να φαίνεστε ψηλότερες.
10. Αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους
Αν είστε μικροκαμωμένες και δεν θέλετε να "χάνεστε" μέσα στα ρούχα σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγετε τις τσάντες μεγάλου μεγέθους. Οι τσάντες αυτές θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές από ότι πραγματικά είστε.
11. Αποφύγετε ρούχα με οριζόντιες γραμμές
Τα ρούχα που έχουν διάφορα μοτίβα με οριζόντιες γραμμές είναι ότι χειρότερο, όσον αφορά το πόσο ψηλές θα φαίνεστε. Αποφύγετε αυτά τα ρούχα πάση θυσία.
12. Επιλέξτε ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα
Ενώ τα ρούχα με οριζόντιες γραμμές σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντές, τα ρούχα με κατακόρυφα μοτίβα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Αν θέλετε λοιπόν να φαίνεστε ψηλότερες, αυτά τα ρούχα είναι για σας.
13. Επιλέγετε στενά ρούχα
Τα φαρδιά ρούχα δίνουν την εντύπωση μιας πιο παχιάς και πιο κοντής γυναίκας. Αυτό βέβαια δεν είναι απόλυτο. Από την άλλη πλευρά, τα στενά ρούχα μπορούν να κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται ψηλότερη (υπό προϋποθέσεις).
14. Χάστε βάρος
Αν έχετε παραπάνω κιλά και θέλετε να φαίνεστε ψηλότερες, τότε ένα από τους καλύτερος τρόπους να το πετύχετε είναι να χάσετε το περιττό λίπος. Οι λεπτές γυναίκες στις περισσότερες περιπτώσεις δίνουν την αίσθηση ότι είναι ψηλότερες από ότι πραγματικά είναι.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger