E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μία Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στις ισχυρότερες γυναίκες της Ρωσίας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013



Ολοένα και περισσότεροι είναι οι νέοι άνθρωποι που κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους και διαπρέπουν στους τομείς που τους ενδιαφέρουν. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και πολλές γυναίκες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Διαδικτύου, του Τύπου, της επικοινωνίας και των τραπεζικών επενδύσεων Θα μπορούσε από τον κατάλογο να λείπει και μία Ελληνίδα. Μάλλον όχι.
Η 37χρονη Τίνα Καντελάκη, είναι τηλεοπτική παραγωγός και παρουσιάστρια και κατέχει μέρος ενός ομίλου ΜΜΕ και επικοινωνιών, του Apostol. Είναι γεννημένη στην Τιφλίδα από μία αριστοκρατική οικογένεια ελληνικής καταγωγής. Ανελίχθηκε γρήγορα, είχε γίνει δεκτή στην ιατρική Σχολή της Τιφλίδας, αλλά εγκατέλειψε γρήγορα τις σπουδές της.
Αυτό που την ώθησε να σταματήσει τις σπουδές ήταν η δημοσιογραφία με την οποία ασχολήθηκε μάχιμα. Παράλληλα ασχολείται και με το βραβευμένο εστιατόριο γεωργιανής κουζίνας που έχει.
Όσον αφορά την επιχειρηματική της δράση, η Καντελάκη δεν αρκείται στο πολιτικό της τοκ-σόου και στην παραγωγή εκπομπών. Η εταιρία της παρέχει υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, αλλά και η ίδια έχει υπογράψει συμβόλαιο εκατομμυρίων με γνωστή εταιρία καλλυντικών για να δανείσει το πρόσωπό της στις διαφημιστικές καμπάνιες στης εταιρίας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger