E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ποιοι φοβούνται εξέγερση των μουσουλμάνων στην Ελλάδα

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013



Έντονοι είναι οι φόβοι στις ελληνικές αρχές σχετικά με τους μουσουλμάνους στην χώρα μας. ΕΥΠ και Scotland Yard διενήργησαν έρευνα τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως τόσο η εξαθλίωση όσο και οι πρακτικές της Χρυσής Αυγής ενώνουν τους εθνολογικά διαφορετικούς αυτούς πληθυσμούς.
Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρίσκεται σε επαγρύπνηση, καθώς ο μουσουλμανικός ριζοσπαστισμός αυξάνεται ως αποτέλεσμα της εξαθλίωσης μεγάλων ομάδων μωαμεθανών που εξαρτώνται από την ελληνική οικονομία, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Παραπολιτικά. Μάλιστα, η ευαισθητοποίηση της βρετανικής Scotland Yard δείχνει πως και στην Ευρώπη υπάρχει σχετικός φόβος για εξάπλωση των εξεγέρσεων στην Ελλάδα. Βέβαια, αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό και σε άλλες ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, οπότε μία ενιαία ευρωπαϊκή πολιτική είναι αναγκαία.
Οι εικόνες της Ομόνοιας με τους ισλαμιστές να διαμαρτύρονται για προσβολή του Μωάμεθ από κινηματογραφική ταινία προκάλεσαν «θόρυβο» στα γραφεία της ΕΥΠ. Σε αυτό συνετέλεσε και η δημόσια δήλωση του προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος, Ναΐμ Ελγαντούρ, που αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά ρατσιστή.
Παράλληλα, η Ελλάδα θα πρέπει να ετοιμάζεται και για άφιξη Σύρων προσφύγων, όπως και η Κύπρος, κατόπιν συμφωνίας. 40.000 Σύροι αναμένεται να βρουν άσυλο στην Ελλάδα.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger