E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: Αυτοπυρπολήθηκε γιατί την βίασε ο γείτονάς της

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013


Σοκαρισμένη είναι για μία ακόμα φορά η κοινή γνώμη στην Ινδία, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας 16χρονης Ινδής, ισχυριζόμενη ότι την βίασε ο γείτονάς της. Η κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε και τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το 16χρονο κορίτσι, από το βόρειο ινδικό κρατίδιο Χαριάνα, φέρει εγκαύματα σε περισσότερο από το 90% του σώματός της και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή
Όπως δήλωσαν μέλη της οικογένειάς της, ένας γείτονας την έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και την βίασε, ενώ είχε απειλήσει να την σκοτώσει αν το έλεγε σε κάποιον.
Το κορίτσι κατέθεσε σε δικαστικό αξιωματούχο και δήλωσε ότι είχε βιαστεί πριν από πέντε ημέρες κατονομάζοντας τον γείτονα, ο οποίος συνελήφθη.
Το γεγονός αυτό έρχεται να συμπληρώσει την τεράστια λίστα με τα σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράττονται στην Ινδία, ενώ ο πρόσφατος ομαδικός βιασμός και ξυλοδαρμός μιας 23χρονης Ινδής φοιτήτριας στις 16 Δεκεμβρίου στην ινδική πρωτεύουσα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της δύο εβδομάδες αργότερα, έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο κύμα αντιδράσεων στην χώρα που ζητά αυστηρότερη νομοθεσία για την προστασία των γυναικών.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger