E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τρίκαλα: Καταγγέλουν ρασοφόρο για σεξουαλική παρενόχληση

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013



Σε προφορική καταγγελία το βράδυ της Τετάρτης προχώρησαν τα μέλη πολιτιστικού συλλόγου στα Τρίκαλα, για τις δραστηριότητες ρασοφόρου της περιοχής.


Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικάλων Αγίου Νέστορα απευθύνθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, για υπόθεση που αφορά, σεξουαλική παρενόχληση, άσκηση ψυχολογικής βίας και εκβιασμό, από ρασοφόρο των Τρικάλων.



Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλεξίου, εκτός από τον Σεβασμιότατο, παρόντες ήταν, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αγίου Νέστορα, ο νομικός τους σύμβουλος, ο νομικός σύμβουλος της Μητρόπολης, καθώς και τρεις νεαροί καταγγέλλοντες, περίπου 30 ετών. Οι τρεις νεαροί πήγαν στο γραφείο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών και έκαναν την καταγγελία – «Η δράση του ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και πρέπει να μπει ένα τέλος» ανέφεραν.



Έξω από την Μητρόπολη είχαν συγκεντρωθεί περίπου 20 άτομα, μέλη του Αγίου Νέστορα και συγγενείς των θιγόμενων. Η υπόθεση απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και 10 με 12 χρόνια. Οι καταγγελίες αφορούν συγκεκριμένα έναν και μόνο ρασοφόρο.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger