E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκύλος καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή είναι γκέι!

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013



Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένας σκύλος καταδικάστηκε σε θάνατο στο Τεννεσί των ΗΠΑ επειδή ο ιδιοκτήτης του τον παράτησε, νομίζοντας πως είναι γκέι! Το νεαρό πίτμπουλ αυτή τη στιγμή ζει σε ένα άσυλο αδέσποτων ζώων στην πόλη Τζάκσον του Τεννεσί, ωστόσο πρόκειται να θανατωθεί σύντομα, εκτός αν βρεθεί ένας νέος ιδιοκτήτης την τελευταία στιγμή.
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ασύλου, ο αφέντης του σκυλιού το παρατήρησε να καβαλάει άλλα αρσενικά σκυλιά, υποθέτωντας πως είναι γκέι, κάτι που τον ώθησε στο να τον παρατήσει στον δρόμο.
Και ενώ τα σκυλιά είναι γνωστό πως συνηθίζουν να επιδεικνύουν ομοφυλοφιλικές τάσεις, οι ειδικοί ισχυρίζονται πως το καβάλημα ενός αρσενικού σκύλου από έναν άλλο δεν αποτελεί δείγμα ομοφυλοφιλίας, αλλά επίδειξη κυριαρχίας του ενός απέναντι στο άλλο.
Η συγκινητική ιστορία του σκυλιού έχει εγείρει τους λάτρεις των ζώων, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν μέσω των social media προκειμένου το νεαρό πίτμπουλ να βρει έναν νέο ιδιοκτήτη πριν να είναι πολύ αργά.
Στο facebook, έχει δημιουργηθεί μια σελίδα ειδικά αφιερωμένη στο άτυχο σκυλί, η οποία καλεί τον όποιον ενδιαφερόμενο να πράξει σύντομα, πριν το σκυλί θανατωθεί. Το μήνυμα που είναι αναρτημένο στη σελίδα γράφει: «Μην αφήσετε αυτό το πανέμορφο σκυλί να πεθάνει επειδή ο ιδιοκτήτης του είναι ανίδεος σχετικά με τη συμπεριφορά των σκύλων!».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger