E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

24 ώρες στα χέρια παρανοϊκού δολοφόνου 6χρονο αγοράκι- Το προφίλ του απαγωγέα

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013



Άγνωστες είναι μέχρι στιγμής οι προθέσεις του ηλικιωμένου στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τον οδηγό ενός σχολικού λεωφορείου και από εκείνη την στιγμή κρατά όμηρο στο σπίτι του ένα 6χρονο αγόρι.
Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν άμεση, έφτασαν στο σημείο, περικύκλωσαν το σπίτι του αλλά μέχρι στιγμής κρατούν στάση αναμονής και αρκούνται στις διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 65χρονος, Τζίμι Λι Ντικς είχε σκοπό να εμφανιστεί την ημέρα της επίθεσης σε δικαστήριο, αφού κατηγορούταν ότι πυροβόλησε δύο γείτονες. Ο λόγος, ήταν μια αντιδικία σχετικά με ένα…χαντάκι!
Ο απαγωγέας μετακόμισε στην φτωχογειτονιά της Αλαμπάμα μόλις έναν χρόνο πριν και από τις πρώτες μέρες κατάφερε να γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γειτόνων του. Απειλούσε με όπλο όποιον τον ενοχλούσε για ασήμαντη αφορμή (επειδή για παράδειγμα άφηνε ανοιχτό τον κάδο των σκουπιδιών του ή έκανε φασαρία στην αυλή) και ήταν εξαιρετικά βίαιος με τα αδέσποτα ζωάκια. Τοπικά media μεταδίδουν ότι ο μονόχνοτος φορτηγατζής εισέβαλε με απίστευτη μανία στο σχολικό και απαίτησε να πάρει έναν μαθητή μαζί του. Όταν ο οδηγός αρνήθηκε τον πυροβόλησε πάρα πολλές φορές με μεγάλο μίσος.
Η αστυνομία πιστεύει ότι δεν υπήρχε λόγος που επέλεξε το συγκεκριμένο παιδάκι αλλά ήθελε απλώς έναν μαθητή στο σπίτι του για να τον κρατήσει όμηρο και να προκαλέσει την αστυνομία για τους δικούς του, άγνωστους μέχρι στιγμής, λόγους. Μέχρι στιγμής το παιδάκι διακρίνεται μέσω του ειδικού εξοπλισμού των αστυνομικών να βλέπει τηλεόραση. Όλοι όμως φοβούνται για τη ζωή του. 
“Είναι ένας παρανοϊκός άνθρωπος. Μια μέρα τα μπουλντόγκ μου τρελάθηκαν κι άρχισαν να του γαβγίζουν έντονα. Τα ανήλικα παιδιά μου έτρεξαν να μαζέψουν τα σκυλιά κι εκείνος τους κούνησε το όπλο μπροστά στα προσωπάκια τους απειλώντας πως την επόμενη φορά θα τα πυροβολήσει, μαζί με τον σκύλο. Λίγο καιρό πριν πάλεψε τόσο άγρια με τον τεράστιο σκύλο της διπλανής του ώστε το σκυλί πέθαινε μια βδομάδα μετά. Όλη νύχτα τριγυρνά στην αυλή με ένα φακό και ένα όπλο”, κατέθεσε στους αστυνομικούς η γειτόνισα Ρόντα Γουίλμπουρ.  
Παρόμοιες σκηνές και στο Φοίνιξ
Ένας 70χρονος άνοιξε την Πέμπτη πυρ σε ένα συγκρότημα γραφείων στο Φοίνιξ της Αριζόνα, σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας 2 ακόμα, πριν τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητό του.
Οι αστυνομικές αρχές προειδοποίησαν το κοινό να είναι σε επιφυλακή για τον Άρθουρ Ντάγκλας Χάρμον, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο». «Πιστεύουμε ότι υπήρξε κάποιου είδους συνάντηση σχετικά με ορισμένες εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, δήλωσε την ιστοσελίδα ABCNews.com ο αστυνόμος Τόμι Τόμσον. «Ένταση προκλήθηκε αφότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση».
Τους τελευταίους μήνες φαίνεται ότι ολοένα και περισσότερα εγκλήματα που σχετίζονται με την κατοχή όπλων λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και η κυβέρνηση Ομπάμα προσπαθεί μέσω νομοθεσιών να περιορίσει τα δικαιώματα των κατόχων όπλων. Πολλοί είναι εκείνοι όμως που θεωρούν αμετάκλητο δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να οπλοφορούν.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger