E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 6 Ιανουαρίου 2013

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα προσπάθησε, αγαπητέ Κριέ, να ηρεμήσεις και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα, που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου, λόγω της σημερινής όψης ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου σήμερα, αγαπητέ Κριέ, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου για την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα θα σου φέρει γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.





Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, είναι καιρός να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω σε κάποιες αλλαγές, τις οποίες σκέφτεσαι εδώ και καιρό, αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα με δυσκολίες, λόγω της όψης που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον Πλούτωνα, και οι δύο πλανήτες από τον Αιγόκερω, αλλά θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Προσοχή, μην παρασυρθείς και πεις μεγάλα λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, αγαπητέ Ταύρε, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στον σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Αν δεν έχεις σχέση, αποκάλυψε την τρυφερότητά σου και θα σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πρόγραμμα, φίλε Ταύρε. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση, θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη, που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, φίλε Δίδυμε, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς. Ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, στη σχέση σου θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και όλα θα πάνε καλά. Κι αν ακόμη στη ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις, φίλε Δίδυμε, και αν δεις τα πράγματα με λιγότερο άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και διάφορα προβλήματα που είχες, μπορούν να ξεπεραστούν.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, αισθάνεσαι ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου και πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τη βοήθεια των άλλων. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις και κυρίως να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα μπορεί να είναι πολύ καλή. Άλλωστε έχεις ερωτική διάθεση και μπορείς να εκπλήξεις το ταίρι σου με τη συμπεριφορά σου. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, μην χάνεις την αισιοδοξία σου. Σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα εξετάσεις διεξοδικά, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά ζητήματα βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα σου μπορούν να αυξηθούν με λίγη προσπάθεια.




Λέων
23/7-23/8

Αν είσαι Λέων, πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Αν ακολουθήσεις αυτό που προστάζει η λογική σου, μπορείς να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και, με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη Κυριακή και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν η μοναξιά σε βασανίσει ακόμη, βγες έξω και άσε την κοινωνικότητά σου να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα, αγαπητέ Λέων, και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου, ίσως προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.




Παρθένος
24/8-22/9

Έχεις γίνει λίγο περισσότερο απαιτητικός, αγαπητέ Παρθένε, τον τελευταίο καιρό και αυτό σήμερα φαίνεται πολύ έντονα. Δεν ανέχεσαι εύκολα κάποιες καταστάσεις, και κυρίως κάποια άτομα που προσπαθούν να σε ξεγελάσουν. Μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και μην χάνεις τη ροή της σκέψης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σε μια κρίσιμη μέρα, καθώς με την όψη που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Πλούτωνα, κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου ώριμα, για να μην χαλάσεις τη μέρα σου. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμος βραχνάς, εμπιστεύσου περισσότερο το ένστικτό σου και ακολούθησε τους δρόμους που θα σου δείξει, για να την διώξεις μια και καλή από τη ζωή σου. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαίτερα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Παρθένος, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ωριμότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Τα οικονομικά σου έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.




Ζυγός
23/9-22/10

Πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαύεσαι, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, προσπάθησε να μην ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να μην κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη αυτήν την Κυριακή, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα και καλό θα είναι να έχεις το νου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η σημερινή μέρα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου φίλε Ζυγέ, τα πράγματα πάνε καλά, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις για κάποιες συμφωνίες. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακούσεις ή όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Σκορπιός, τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, μην αφήσεις τη βραδιά να περάσει χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά, φίλε Σκορπιέ, και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει αρκετά ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου γίνεσαι λίγο γκρινιάρης, αγαπητέ Τοξότη, και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με τον σύντροφό σου. Μην μιλάς, πριν σκεφτείς αν έχεις δίκιο. Αν πάλι είσαι μόνος, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνωρίζεις από παλιά. Ωστόσο, φρόντισε να μην οδηγηθείς σε καταστάσεις που δεν σε εκφράζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μην αναλάβεις καινούργιες, γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Αλλά και στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις για τις κινήσεις σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή η Κυριακή, με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Πλούτωνα, και οι δύο πλανήτης από το ζώδιο σου, σε καλεί να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατέψεις από τις κακοτοπιές. Έτσι, θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου, χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο, γιατί δεν θα κρίνεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μίλα στον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην κλείνεσαι και μην είσαι απόλυτος. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός πολύ κοντινού σου φίλου, να ξέρεις πως οι συνθήκες σήμερα είναι πολύ καλές, για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου είναι σήμερα σε μια δύσκολη μέρα, αγαπητέ Αιγόκερε, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, αγαπητέ Υδροχόε, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και μείνε μακριά από τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, τα πράγματα θα πάνε καλά, εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο ταίρι σου, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου. Αν δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, υπάρχει πιθανότητα να κάνεις σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.




Ιχθείς
20/2,20/3

Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου, φίλε Ιχθύ, και να δεις ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη που μπορεί να έχεις, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα δεν συγχωρεί τέτοιου είδους ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου μπορεί να έχουν εντάσεις σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, και να φτάσεις να λογομαχήσεις με τον σύντροφό σου χωρίς λόγο. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, αποφάσισε τι θέλεις και μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη μέρα, αφού τα έξοδά σου και σήμερα είναι αρκετά. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger