E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη περιγράφει πώς έμεινε τελικά έγκυος: "Οι γιατροί σκίζουν τα χαρτιά τους. Έναν μήνα πριν μείνω έγκυος είχα πάρει έγγραφο που επιβεβαίωνε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί"

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013


Για την προσωπική της ζωή, το γάμο και την περιπέτεια της μέχρι να μείνει έγκυος μίλησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στην Τίνα Μανδηλαρά και το Thema People. 
"Δεν ξέρω πως τραβούσα μία - μία τις προβληματικές περιπτώσεις. Σήμερα δεν μπορώ καν να αναλογιστώ πως πίστευα ότι μπορούσα να κάνω παιδί με αυτούς τους ανθρώπους. Μέχρι που γνώρισα τον καλό μου, με τον οποίο κατάλαβα εξαρχής ότι αυτός ήταν ο ιδανικός για μένα. Από τον πρώτο κιόλας χρόνο γνωριμίας μας δρομολογήσαμε το παιδί και ήταν τότε που ανακάλυψα ότι κάτι τέτοιο φάνταζε για μένα ανέφικτο. Ακόμα και σήμερα οι γιατροί σκίζουν τα χαρτιά τους με ό,τι συνέβη. Να φανταστείς ότι έναν μήνα πριν μείνω έγκυος είχα πάρει έγγραφο από το Λονδίνο που επιβεβαίωνε ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Και ήταν τότε που έπαθα κατάθλιψη, αλλά ευτυχώς για λίγο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχα μείνει έγκυος. Πρόκειται για απίστευτη συγκυρία και ακόμη πιο απίστευτο ήταν το γεγονός ότι την Παρασκευή ξεκινούσα πρόβες για το "Δεν μ' αγαπάς, Μ' αγαπάς" και την Δευτέρα μου είπαν ότι ήμουν έγκυος".

http://www.tuned.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger