E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σταμάτης Μαλέλης: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του: «Πήγα και γύρισα. Επί 15 ημέρες ήμουν σε καταστολή»

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013


«Με ταρακούνησε πολύ όλο αυτό που πέρασα. Πήγα και γύρισα. Επί 15 ημέρες ήμουν σε καταστολή. Διασωληνωμένος και σε καταστολή» αναφέρει ο Σταμάτης Μαλέλης και μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή του.

«Αυτό που είπε ένας γιατρός και πραγματικά είναι η αλήθεια, είναι ότι «επειδή ζούσες τη ζωή σου με πάθος, πήρες φόρα, πέρασες απέναντι, χτύπησες στον τοίχο, έκανες γκελ και γύρισες πίσω. Γι' αυτό δεν πέθανες. Εάν δε ζούσες με πάθος, θα κόλλαγες στον τοίχο και θα πέθαινες» αναφέρει στο Real και συμπληρώνει: «Μετά από μια τέτοια δοκιμασία βλέπεις την ουσία και το βάθος της ζωής. Πόσο ηλίθιο και ανόητο είναι να μισείς κάποιον. Θα ήθελαν να αφήσω τις ακρότητες στη δουλειά και τα πολλά πράγματα που ασχολιόμουν και να ασχολούμαι με λιγότερα και πιο ουσιαστικά και να ζω μια πιο ποιοτική ζωή. Σε έναν - δυο μήνες υποτίθεται ότι θα είμαι τελείως καλά. Αλλά δεν πρέπει να ξαναπαρασυρθώ γιατί λένε ότι το 50% των ανθρώπων γίνονται χειρότεροι από ότι ήταν. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνω ένα βήμα μπροστά. Και να δημιουργήσει αυτό που θέλω».

http://www.gossip-tv.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger