E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

BMW i3 Coupe Concept στο L.A.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Στη δημοσιοποίηση των πρώτων εικόνων και στοιχείων του i3 Coupe Concept, που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Los Angeles Auto Show, προχώρησε η BMW.

Πρόκειται για την τρίθυρη έκδοση του πρωτότυπου i3, με μικρές εξωτερικές διαφορές, όπως η ανασχεδιασμένη μάσκα και οι νέες πόρτες, τα νέα πλαϊνά και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, με νέο προφυλακτήρα και απόληξη της εξάτμισης. Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τις δύο ανεξάρτητες πίσω θέσεις, το αναβαθμισμένο σύστημα iDrive, αλλά και την ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο, με δερμάτινο σαλόνι, λεπτομέρειες από αλουμίνιο και από ξύλο ευκαλύπτου.

Το i3 Coupe Concept εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 170 ίππων και ροπής 250 Nm. Η μπαταρία ιόντων λιθίου, με μία μόνο φόρτιση, προσφέρει αυτονομία 160 χιλιομέτρων. Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου φτάνει στα 3.694 χιλιοστά, το πλάτος είναι στα 1.768 χιλιοστά και το ύψος στα 1.555 χιλιοστά, ενώ παρά τις μικρές διαστάσεις του, το πρωτότυπο πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, με εντυπωσιακής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Η BMW δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τα σχέδιά της, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι i3 Coupe Concept, αποτελεί τον προπομπό ενός μοντέλου παραγωγής, που θα δούμε μέσα στον επόμενο ενάμισι χρόνο. 

http://www.autotriti.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger