E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ειναι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ο πιο σεξι ανδρας στον κοσμο;

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012



Τρελή γκάφα έκανε η εφημερίδα «Λαϊκή Ημερησία»  -επίσημο όργανο του κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος- η οποία  έσπευσε να συγχαρεί τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν ο οποίος «αναδείχθηκε» σε πιο «σέξι άνδρα του κόσμου για το 2012» από το αμερικανικό περιοδικό Onion.
Φυσικά το σατιρικό περιοδικό έκανε απλώς πλάκα την οποία προφανώς δεν κατάλαβαν στην κινεζική εφημερίδα. Κι όχι απλά δεν την κατάλαβαν αλλά έγραψαν και… ωδή στην ομορφιά και τη γοητεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη: «Η ομορφιά του είναι ακαταμάχητη, το στρογγυλό του πρόσωπο, η αγορίστικη γοητεία και το δυνατό και ρωμαλέο του σώμα θαμπώνουν τις γυναίκες.
«Αυτός ο ηγέτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι το όνειρο κάθε γυναίκας.Ευλογημένος με τον αέρα της εξουσίας, ο Κιμ έκανε τους συντάκτες του περιοδικού να τον προτιμήσουν μεταξύ των υποψηφίων και για τις στιλιστικές του προτιμήσεις, το κούρεμά του και φυσικά το διάσημο χαμόγελό του», τελείωνε το άρθρο, το οποίο και συνοδευόταν από φωτογραφία του ηγέτη ώστε να μπορεί ο αναγνώστης να θαυμάσει το… κάλλος και την ομορφιά του.
Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης εξαπατάται από πλαστά δημοσιεύματα του «Onion» αφού και το 2002 η «Beijing Evening News»,δημοσίευε ότι το αμερικανικό Κογκρέσο αναζητά νέα… στέγη αφού σκοπεύει να μετακομίσει από την Ουάσιγκτον.

http://www.pkool.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger