E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εδωσε τελος στη ζωη του επειδη εχανε το σπιτι του

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012


Ένας άνδρας ο οποίος κινδύνευε με έξωση για καθυστερημένη καταβολή ενοικίων, αυτοκτόνησε στην Ισπανία, ανακοίνωσε δικαστική πηγή, ανεβάζοντας σε τέσσερις τις αυτοκτονίες λόγω εξώσεων στη χώρα σε διάστημα λιγότερο από έναν μήνα.

Ο αυτόχειρας, που διέμενε στην κοινότητα Σανεστέβαν και του οποίου η ταυτότητα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, όφειλε περίπου 4.200 ευρώ σε ενοίκια, ανακοίνωσε πηγή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ναβάρας (βορράς).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η δικαστική απόφαση επέβαλε εκτέλεση της έξωσης από την Τετάρτη.

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια της αυτοκτονίας, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Είναι η τέταρτη αυτοκτονία, σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ισπανία λόγω επικείμενης έξωσης, με το τελευταίο τραγικό επεισόδιο να διαδραματίζεται στην Κόρδοβα την περασμένη Παρασκευή, όταν ένας άνδρας έπεσε από παράθυρο.

Για την τελευταία περίπτωση, οι περιφερειακές αρχές διατείνονται πως η έξωση οφειλόταν «σε οικογενειακούς λόγους» και ότι «δεν υπαγορευόταν από κάποια τράπεζα», καθώς το διαμέρισμα ανήκε σε κάποιο μέλος της οικογένειας του αυτόχειρα.

Ο ισπανικός Τύπος ανέφερε πάντως πως τον τελευταίο καιρό, ο αυτόχειρας δεν πλήρωνε πια το ενοίκιο.

Άλλοι δύο δανειολήπτες, που δεν μπορούσαν πλέον να καταβάλουν τη δόση του στεγαστικού δανείου τους κι απειλούνταν από τις τράπεζες με έξωση, έδωσαν τέλος στη ζωή τους κατά τις τελευταίες εβδομάδες, σε μία χώρα που η ύφεση καλπάζει και ένας στους τέσσερις κατοίκους είναι άνεργος.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger