E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

σαλος με την αποκαλυψη των κριτηριων στα κινεζικα καλλιστεια

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κρίνουν τις υποψήφιες με βάση τις θηλές τους


Σάλο στους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσαν οι διοργανωτές καλλιστείων στην Κίνα λόγω των κριτηρίων επιλογής τους για τις υποψήφιες, οι θηλές των οποίων για παράδειγμα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 20 εκατοστά η μια από την άλλη.

«Γιατί τουλάχιστον 20 εκατοστά; Δεν καταλαβαίνω πώς κατέληξαν σε αυτό τον αριθμό», διερωτάται ο Χουάνγκ Γκουανχουά, ένας από τους πολλούς χρήστες του διαδικτύου που επικρίνουν έντονα τον διαγωνισμό αυτό που θα χαρίσει το στέμμα στις δέκα ομορφότερες φοιτήτριες της επαρχίας Χιουμπέι στην κεντρική Κίνα.

«Γιατί η απόσταση αυτή ανάμεσα στις θηλές πρέπει να θεωρείται ένα κριτήριο ομορφιάς; Περνούν τις γυναίκες για παιχνίδι; Πόσο απογοητευτικό είναι να κρίνονται οι γυναίκες με τόσο σκληρούς όρους...», γράφει στο site της η Γιανγκ Λαν, δημοφιλής τηλεοπτική παρουσιάστρια.

Οι υποψήφιες πρέπει να πληρούν πολύ ακριβή κριτήρια μέτρησης για την περιφέρεια των γοφών, το ύψος και το στήθος και άλλα λιγότερο κλασικά.

Έτσι η απόσταση ανάμεσα στις κόρες των ματιών τους πρέπει να αντιστοιχεί στο 46% της απόστασης μεταξύ της κόρης του ματιού τους και στο αυτί τους, γράφει σήμερα η εφημερίδα Global Times.

Ένας από τους διοργανωτές είπε στην εφημερίδα ότι τα κριτήρια αυτά βασίζονται ταυτόχρονα στους κανόνες της παραδοσιακής κινέζικης ομορφιάς και στις δυτικές αξίες αισθητικής.


Οι Κινέζοι λατρεύουν να βλέπουν τα καλλιστεία. Η χώρα φιλοξένησε έξι φορές το διαγωνισμό για τη «Μις Κόσμος», ενώ το ενδιαφέρον για την εκδήλωση αυτή εκλείπει στις χώρες της Δύσης. Εξάλλου η «Μις Κίνα», Γου Ουενσιά, στέφθηκε τον περασμένο μήνα «Μις Κόσμος».



Πηγή: madata
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger