E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

τα ζωδια σημερα 8 σεπτεμβριου 2012

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012



«Πολλά σχέδια»
Με τη Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων οι ευκαιρίες για μετακινήσεις, εξόδους και ταξίδια είναι πάρα πολλές και εσείς με κάποιο τρόπο θα τις προλάβετε σχεδόν όλες. Με την Αφροδίτη στο Λέοντα δεν κρατάτε τα άσχημα μόνο τα θετικά και έτσι είστε πιο ανοιχτοί και πρόσχαροι τόσο στον έρωτα όσο και στη χαρά και τη διασκέδαση. Μη ξεχάσετε να κλείσετε το εταιρικό κινητό.
«Μπαίνουν – βγαίνουν»
Σήμερα, ίσως χαλάσετε κάποια χρήματα χωρίς να τα υπολογίσετε ενώ δεν αποκλείεται και να λάβετε κιόλας. Η παρουσία του Δία ωστόσο μέσα στον 2ο , σας κάνει αισιόδοξους για τα οικονομικά σας και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τα καταφέρνετε μια χαρά. Το σπίτι θα σας δώσει χαρά και ίσως κάνετε κάποιες αγορές για να το ομορφύνετε, να το διακοσμήσετε ή να το ετοιμάσετε για μια ζεστή φιλοξενία.
«Πάρτι κεφιού»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο είστε οι πρωταγωνιστές αλλά και οι υποκινητές του κεφιού, της διασκέδασης και των ταξιδιών. Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο το φλερτ γίνεται καθημερινή σας συνήθεια ενώ ίσως έρθετε πιο κοντά με γείτονες και οικεία πρόσωπα. Συγχρόνως, είναι σημαντικό να δώσετε έμφαση σε συζητήσεις που αφορούν την οικία.
«Ξανά από την αρχή»
Παρελθοντικά γεγονότα έρχονται στο προσκήνιο και μπαίνετε σε μια διαδικασία ανασκόπησης και ανασυγκρότησης. Τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο ενώ είναι πιθανόν κάποιο γυναικείο πρόσωπο να σας δώσει κάποια χρήματα ή να σας κάνει ένα δώρο. Αποφύγετε να είστε επικριτικοί με φίλους και προσφιλή πρόσωπα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε ειλικρινείς.
«Νέες προοπτικές»
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο η ζωή είναι πιο όμορφη και λαμπερή. Θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο στυλ και την εμφάνισή σας ενώ δεν αποκλείεται για χάρη σας να κάνετε και κάποιες υπερβολές. Μέσα στο χώρο της οικογένειας επικρατεί μια γκρίνια και μια αναστάτωση και ίσως αποκτήσετε ρόλο πυροσβέστη. Παράλληλα, ο έρωτας θα ανατρέψει τα δεδομένα σας.
«Αυθεντικότητα»
Οι επαφές με πρόσωπα που έχουν ισχύ ή από τους οποίους εξαρτάται κάποιο αίτημα μπορούν να πάνε πολύ καλά, ιδιαίτερα εάν είστε κοινωνικοί και έχετε διάθεση για συζήτηση. Η διασκέδαση σήμερα περιλαμβάνει ξεκούραση και επαφές με πρόσωπα πολύ οικεία με τα οποία μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να μη σας νοιάζουν οι κοινωνικές συμβάσεις.
«Κοντά – μακριά»
Ταξίδια, γνώση και ευχάριστες επαφές περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Πολύ πιθανό να συνδυάσετε μια υποχρέωση με τη διασκέδαση ενώ οι μακρινές επικοινωνίες θα γίνουν κοντινές μέσω της τεχνολογίας. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσετε στοχεύουν περισσότερο να απασχολήσουν τα αυτιά, καθώς δεν θα ουσίας. Μαζί με κάποιο φίλο ίσως κάνετε κάτι που είναι έξω από τα συνήθη ενδιαφέροντα σας.
«Η τύχη με το μέρος σας»
Γεννημένοι με το κοκαλάκι της νυχτερίδας, είστε τυχεροί και στα ερωτικά και στα οικονομικά. Επιπλέον η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σας ωθεί να ασχοληθείτε με τη φήμη και το κύρος σας και δεν αποκλείεται να δείχνετε προς τα έξω ένα πιο συντηρητικό ύφος. Παράλληλα, η ορμητικότητα και η μεγάλη σας ενέργεια σάς καθιστούν φαβορί σε ό, τι επιχειρήσετε.
«Εκείνο ή το άλλο»
Σήμερα, συναναστρέφεστε με άτομα έξυπνα, αεικίνητα και τάση να μιλούν πολύ. Πολύ πιθανόν να μπείτε σε κάποιο δίλημμα, είτε πρόκειται για μια απόφαση είτε για μια συνεργασία. Παράλληλα, θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, το εξωτερικό και την επικοινωνία θα έχουν θετική έκβαση ενώ πιθανόν να σας γίνει μια χάρη ή μια εξυπηρέτηση.
«Πολυτεχνίτες»
Η καθημερινότητα κυλά με γρήγορους ρυθμούς και κατακλύζεται από συζητήσεις και μετακινήσεις. Θα κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα ενώ θα αναζητήσετε την ποικιλία. Ερωτικά, περνάτε καλά και πιθανόν να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες ενώ θα προσπεράσετε κάποιες δυσκολίες με χιούμορ, διάλογο και θετική διάθεση.
«Αέναο κυνήγι»
Από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού, κρατάτε την επιτυχία σφιχτά και συγχρόνως έχετε τον τρόπο να ξεκλειδώνετε την καρδιά των άλλων. Ερωτικά, ψάχνετε εμπειρίες που θα είναι ανέμελες, ευχάριστες και θα σας διεγείρουν νοητικά. Η Αφροδίτη στον 7ο ηλιακό οίκο λέει «ναι» σε ένα ρομάντζο ενώ πολλοί από εσάς θα επιλέξετε πρόσωπα που αγαπούν την πολυτέλεια, τη χαρά και την ευημερία.
«Θέματα σπιτιού»
Κάποιοι από εσάς θα υποδεχτείτε αγαπημένα πρόσωπα και άλλοι θα φιλοξενηθείτε σε κάποιο άλλο σπίτι. Πολύ πιθανόν να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και με οδηγό τη λογική να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Ζήλια μέσα στη σχέση θα προκύψει είτε υπάρχουν αφορμές είτε όχι. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσετε στη διατροφή σας και τη φυσική σας κατάσταση.
http://www.astrology.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger