E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

1,3 τουρμπο το επομενο Mazda ΜΧ-5!

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012



Με ένα νέο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χαμηλού κυβισμού και περισσότερες «προσωπικές» διαμορφώσεις αναμένεται να κυκλοφορήσει η επόμενη γενιά του δημοφιλούς roadster της Mazda.

Ακολουθώντας τα βήματα των MINI και Fiat, η Mazda σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο το επόμενο MX-5 να διαθέτει μία σειρά από επιλογές που θα καλύπτουν τις προσωπικές ανάγκες του κάθε χρήστη, κάνοντας το έτσι πιο «ξεχωριστό». Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεγάλη διαφορά δεν θα βρίσκεται στο σαλόνι αλλά... κάτω από το καπό.

Ο λόγος έχει να κάνει με την έλευση ενός νέου υπετροφοδοτούμενου συνόλου 1,3 λίτρων, που θα εξασφαλίζει μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, χωρίς να στερεί από το δημοφιλές Roadster τις επιδόσεις και τον fun to drive χαρακτήρα του. Αντιθέτως, με ισχύ γύρω στους 200 ίππους, θα απογειώσει τη συμπεριφορά και τις δυνατότητές του.

Επίσης, η επόμενη έκδοση του MX-5, που θα κυκλοφορήσει το 2015, αναμένεται να ζυγίζει γύρω στα 100 κιλά λιγότερο από την υπάρχουσα. Η κατασκευή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, ενώ η εξέλιξη θα γίνει από κοινού με την Alfa Romeo.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger