E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εντυπωσιακη πρεμιερα για Δεσποινα Βανδη - Αντυπα – Vegas! (φωτο)

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

“Φωτιά” στη νυχτερινή Αθήνα έβαλε χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Αντύπα και τους Vegas στην πρεμιέρα τους στο Posidonio.Το φετινό σχήμα του χειμώνα άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό χθες το βράδυ κλέβοντας τις εντυπώσεις.


Άκρως ανανεωμένη η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια μάγεψε το κοινό με τη σέξυ εμφάνισή της και το διασκεδαστικό πρόγραμμα που παρουσίασε με τον Αντύπα. Τα δυο μεγάλα ταλέντα του ελληνικού τραγουδιού ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα κέρδισε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς θεατές. Μαζί τους ανέβηκαν στη σκηνή και οι Vegas, δίνοντας μια πιο νεανική διάσταση με τα τραγούδια τους.


Η Δέσποινα βρέθηκε on stage φορώντας ένα εντυπωσιακό μεταλλικό ιριδίζον μακρύ σέξι φόρεμα στην αρχή και λευκό grecian φόρεμα στη συνέχεια (Δες περισσότερα για την εμφάνισή της εδώ). H γνωστή ερμηνεύτρια τραγούδησε τις νέες μεγάλες επιτυχίες της από την τελευταία δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Άλλαξα” που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και έκανε το κοινό να παραληρεί..

Χαλαρή και ευδιάθετη καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα της, που δεν ήταν και λίγοι, αφού το Posidonio ήταν κατάμεστο χθες το βράδυ και ξεκίνησε ερμηνεύοντας παλιά και νέα τραγούδια.



Το highlight της βραδιάς ήταν η κοινή της εμφάνιση στη σκηνή με τον Αντύπα, όπου τραγούδησαν ντουέτο και αποθεώθηκαν από το κοινό. Η Δέσποινα, μάλιστα, δεν δίστασε να χορέψει την ώρα που τραγουδούσε ο Αντύπας κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τα θετικά σχόλια των θαυμαστών της, αλλά και των θαμώνων του μαγαζιού.



Το κέφι κρατήθηκε αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και πολλοί ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσά τους ήταν ο Νίνο, ο Γιώργος Λιανός με την σύζυγό του, ο Θάνος Πετρέλης και πολλοί ακόμη.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:





















Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger