E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΝΤΑΪΑΝΑ : 15 χρονια χωρις "το ροδο της Αγγλιας"

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012


Ήταν 31 Αυγούστου 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το “Ρόδο της Αγγλίας” όπως την αποκαλούσαν, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι, σε ηλικία μόλις 36 ετών. 

Σήμερα συμπληρώνονται 15 χρόνια από το τραγικό γεγονός κι όμως, ο κόσμος εξακολουθεί να πηγαίνει στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή στην πόλη του Φωτός και να αφήνει λουλούδια και γράμματα.

Με αφορμή τα 15 χρόνια από τον τραγικό της θάνατο, ο ΑΝΤ1 προβάλει το Docudrama “Νταϊάνα: Οι τελευταίες μέρες μιας πριγκίπισσας”, απόψε Παρασκευή 31/8 στις 21.00.

Μέσα από το Docudrama με την υπογραφή του BBC, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε λεπτομερώς τις τελευταίες μέρες της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας του πλανήτη. Μιας γυναίκας που η αναγνωσιμότητά της, το στιλ της και το κοινωνικό της προφίλ ξεπερνούσε τη Μέριλιν Μονρόε, τη Γκρέτα Γκάρμπο, τη Μάρλεν Ντίντριχ.
Κρυφές πτυχές της ζωής της και άγνωστες λεπτομέρειες πέρα από τις κάμερες, τα Media και τους παπαράτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε αυτό το Docudrama.

Το σενάριο βασίστηκε στην έκθεση 800 σελίδων που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο 2006 από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και σ’ ένα εκτενές αρχείο με βίντεο, ειδήσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφίες, ώστε να περιγράφει ακριβέστερα τα γεγονότα. 

Δείτε φωτογραφίες από την ταινία:

 

 

 

 

 

 

.inews.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger