E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

The Expendables 2

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


Ο Barney Ross (Sylvester Stallone), ο Lee Christmas (Jason Statham), ο Yin Yang (Jet Li), ο Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), ο Toll Road (Randy Couture) και ο Hale Caesar (Terry Crews) επανενώνονται, καθώς ο Mr. Church (Bruce Willis) προετοιμάζει τους Αναλώσιμους για μία φαινομενικά απλή αποστολή. Τα σχέδιά τους όμως πάνε στράφι όταν ένας από αυτούς δολοφονείται από τον Jean Vilain (Jean-Claude Van Damme). Έχοντας πλέον στο πλευρό τους δύο νέα μέλη, τους Billy the Kid (Liam Hemsworth) και Maggie (Yu Nan), οι Αναλώσιμοι καλούνται να σταματήσουν την απειλή που εγκυμονεί ένα θανάσιμο όπλο αλλά και να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο αδερφό τους.

Η πρώτη μεγάλη σύναξη όλων σχεδόν των χολιγουντιανών action heroes - παλιών και νέων - συνέβη πριν από δύο χρόνια με το πρώτο «The Expendables», ένα ευχάριστο "αναλώσιμο" προϊόν που από την αρχή ως το τέλος έμοιαζε με παρατεταμένο inside joke της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Η υποδοχή του κοινού υπήρξε θετική αλλά όχι και πρωτοφανής, τουλάχιστον συγκριτικά με τα φιλόδοξα δεδομένα της παραγωγής. Ήρθε λοιπόν η ώρα που ένα sequel θα δυναμομετρήσει ασφαλέστερα το νέο εγχείρημα. 

Μπορεί από το «The Expendables 2» να λείπει ο Mickey Rourke, οι νεοεισερχόμενοι όμως είναι περισσότεροι και το άκουσμά τους ξεσηκώνει τους οπαδούς των ταινιών δράσης. Οι cult φιγούρες Chuck Norris και Jean-Claude Van Damme δίνουν επιτέλους το παρών, ενώ ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Arnold Schwarzenegger, συμμετέχει επισήμως πλέον και όχι uncredited, όπως συνέβη στο πρώτο φιλμ. 

Ο Simon West («Con Air», «Lara Croft: Tomb Raider») αντικαθιστά στη σκηνοθετική καρέκλα τον Stallone, ο οποίος εκτός από τον πρωταγωνιστικό, συμμετέχει σταθερά στη σεναριακή ομάδα, παρέα με τους Dave Callaham (δημιουργός των χαρακτήρων), Ken Kaufman («Space Cowboys») και Richard Wenk («16 Blocks»). 





 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger