E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτοκτονησε ο γνωστος σκηνοθετης Tony Scott, πηδωντας απο γεφυρα

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012



Ο σκηνοθέτης φέρεται να πήδηξε από την Vincent Thomas Bridge του San Pedro, ενώ οι αρχές βρήκαν σημείωμα στο παρκαρισμένο του αυτοκίνητο.


Σοκ στον κόσμο του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου εν γένει προκαλεί η είδηση της αυτοκτονίας του 68χρονου Tony Scott, του οποίου το πτώμα βρέθηκε μετά από αναζήτηση ωρών στα νερά κάτω από τη γέφυρα Vincent Thomas.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε κι ο εκπρόσωπος Τύπου του σκηνοθέτη, Simon Halls, που ζήτησε από τα Μέσα να σεβαστούν την οικογένεια του εκλιπόντος.


Ο Tony Scott ήταν ο κατά 7 χρόνια νεότερος αδερφός του επίσης γνωστού σκηνοθέτη, Ridley Scott, ενώ βρέθηκαν μαζί στην παραγωγή του "Προμηθέα" που έχει μέχρι στιγμής κέρδη πάνω από 300 εκ. δολάρια.

Το 1985, οι Don Simpson και Jerry Bruckheimer εμπιστεύτηκαν στον Scott τη σκηνοθεσία του Top Gun, αφού εντυπωσιάστηκαν από διαφημιστικό που είχε γυρίσει για την Saab, στο οποίο ένα αυτοκίνητο συναγωνιζόταν στην ταχύτητα ένα πολεμικό αεροπλάνο.

Ο Scott σκηνοθέτησε πέντε ταινίες με τον Denzel Washington με πιο πρόσφατη το "Unstoppable" του 2010, ενώ είναι από τους πρώτους που έκαναν μια τόσο επιτυχημένη μετάβαση από τον χώρο της διαφήμισης σε αυτόν του κινηματογράφου.

Στις πιο αξιοσημείωτες ταινίες που σκηνοθέτησε, συγκαταλέγονται και τα True Romance, The Fan, O Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς, Crimson Tide και Man on Fire.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger