E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Εξαφανιστηκε" ο ισοβιτης Μιχαλης Μακρυγιαννης

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012


Μπροστά σε ένα ακόμα φιάσκο βρίσκονται οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, καθώς ο 50χρονος ισοβίτης Μιχάλης Μακρυγιάννης, παραβίασε την πενθήμερή του άδεια από τις φυλακές της Λάρισας και δεν εμφανίστηκε! Είχε κάνει το ίδιο και το 2006.

Ο Μακρυγιάννης πήρε πενθήμερη άδεια μετά από αρκετές αιτήσεις. Η άδειά του εξέπνευσε πριν δύο μέρες και ήδη τον αναζητά η αστυνομία.

Ο 50χρονος ισοβίτης κρατείτο το τελευταίο χρονικό διάστημα στις φυλακές της Λάρισας, όπου είχε υποβάλει συνολικά έξι αιτήματα χορήγησης πενθήμερης άδειας, τα οποία το ένα μετά το άλλο απορρίπτονταν.

Ο Μιχάλης Μακρυγιάννης εξέτιε ποινή τετράκις ισόβια για πέντε δολοφονίες, τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας, ένοπλες ληστείες και συμπλοκές, καθώς και σωρεία άλλων εγκληματικών πράξεων.

Το καλοκαίρι του 2006 είχε πάρει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού και εξαφανίστηκε, με τους εκπροσώπους των φυλακών να κάνουν λόγο "για άψογη συμπεριφορά του κρατούμενου", ο οποίος τους είχε δώσει το λόγο της τιμής του ότι θα επέστρεφε.

Ο Μακρυγιάννης συνελήφθη εκ νέου τον Οκτώβριο του 2007 στο Χαϊδάρι. Ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας BMW, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που προκάλεσαν σκόπιμα οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

http://news247.gr
 
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger