E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα φαντασματα της Αρχαιας Ατλαντιδας

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012



Ο Πλάτωνας στους διαλόγους του «Τίμαιος» και «Κριτίας» αναφέρει ένα μυθικό νησί που βυθίστηκε στο πέλαγος «σε μια μόνο ημέρα και νύχτα ατυχίας». Ο φωτογράφος Αντρέας Φράνκε παρουσιάζει τη δική του Χαμένη Ατλαντίδα και ναι, χρειάζεσαι μάσκα και βατραχοπέδιλα για να την εξερευνήσεις!
Ο μυθικός κόσμος του Φράνκε χτίστηκε 145 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας,στο κουφάρι του Βάντενμπεργκ, ενός αμερικανικού πλοίου που ναυάγησε το 2009 ανοιχτά του Key West της Φλόριντα.
Φαντάστηκε μια ολόκληρη πολιτεία όπου οι άνθρωποι ζουν σαν εμάς τους «επάνω», με τους τσακωμούς τους, τα μαλώματα στην αλάνα, τις διασκεδάσεις, τους έρωτες και… τα τρελά τους.
please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page


Κάθε σκηνή εκτυλίσσεται σε ένα ξεψωριστό κομμάτι του πλοίου και οι μορφές μοιάζουν πραγματικά μυστηριώδεις, αλλόκοτες, κομμάτια ενός ονείρου ή εφιάλτη καθώς κοιτάζεις τις φωτογραφίες μέσα από τη μάσκα σου και τα ψάρια κολυμπούν τριγύρω παίζοντας το δικό τους ρόλο στον καμβά…
Η έκθεση έχει τίτλο «Βάντενμπεργκ: Η ζωή κάτω από την επιφάνεια και εκτίθεται αποκλειστικά σε όσουν αγαπούν την κατάδυση.
«Είναι εικόνες ενός ονείρου όπου μπορεί να χαθείς ή μπορείς να ταυτιστείς και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα απρόσμενη και μαγική», λέει ο ταλαντούχος φωτογράφος που είχε πραγματικά μια ιδιαίτερη ιδέα για τη σύγχρονη φωτογραφία…
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger