E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Τζένι Μακάρθι επιστρέφει στο Playboy, 20 χρόνια μετά την πρώτη της φορά

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Η πιο γνωστή (μαζί με την Πάμελα Άντερσον) Playmate των 90s -και πρώην σύντροφος του Τζιμ Κάρει- πέρασε 20 χρόνια προσπαθώντας να πείσει την βιομηχανία ότι αξίζει την προσοχή τους και όταν είναι ντυμένη. Τώρα που τα κατάφερε, αποφάσισε να γδυθεί και πάλι.
Οι παλιότεροι θυμούνται την Τζένι Μακάρθι ως την πιο χαριτωμένη και φρέσκια από τις δυνατές Playmate της δεκαετίας του 90, ίδια κλάση με την Πάμελα Άντερσον και την Βικτόρια Σίλβεστεντ.
Σε αντίθεση με αυτές, η Τζένι απέδειξε με τα χρόνια ότι επίσης διαθέτει ταλέντο στην παρουσίαση και πολύ μυαλό.
Κάπως έτσι κατάφερε να εξαργυρώσει τις αναλογίες της με συμμετοχές σε τηλεοπτικές ταινίες, παρουσίαση reality προγραμμάτων, ακόμη και ένα best seller βιβλίο σχετικά με την εμπειρία της του πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί που πάσχει από αυτισμό.
Πλέον, στα 39 της, αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες της και να είναι το γυμνό εξώφυλλο του Playboy που θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.
Όπως χαρακτηριστικά έχει πει «Το μόνο που ήθελα όταν ξεκίνησα να δουλεύω είναι να μην χρειάζεται να βγάζω τα ρούχα μου. Τώρα το μόνο που ελπίζω είναι να συνεχίσουν να μου ζητάνε να τα βγάλω».

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger