E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Μαΐου 2012

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Κριός
21/3-20/4

Κάποια πράγματα θα σε εκνευρίσουν σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και κυρίως θα σε αναστατώσει το γεγονός ότι η εξέλιξη των πραγμάτων οφείλεται κυρίως σε δικές σου λανθασμένες κινήσεις. Φρόντισε να μην αφήσεις τα νεύρα να σε παρασύρουν, γιατί έτσι θα χαλάσεις ολόκληρη την ημέρα σου. Συγκεντρώσου και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις μέσα στη σχέση σου. Δώσε έναν αέρα ανανέωσης ή βάλε τέλος σε όσες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και σου βγάζουν την αρνητική σου πλευρά. Πάντως, είναι καιρός να κάνεις κάτι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, απόψε βγες με καλούς φίλους και άφησε το άγχος και την πίεση μακριά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Τα νεύρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα από εκκρεμότητες του παρελθόντος και τελείωνε μια και καλή με κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα, που έχεις παραμελήσει.




Ταύρος
21/4-20/5


Κάθε σου κίνηση σήμερα θα είναι επιτυχημένη, αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεσή σου είναι καλή και μάλιστα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο το κέφι. Με τον Ερμή για τελευταία ημέρα στο ζώδιό σου να σε ευνοεί, απλώς σκέψου τι θέλεις και διεκδίκησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σου και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, με συζήτηση και διάλογο. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, η σημερινή βραδιά σου χαρίζει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει άγχος και πίεση, φίλε Ταύρε. Όμως, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου και δεν θα πελαγώσεις άδικα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην παρασυρθείς από επιπόλαιες κινήσεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6


Αρκετά προβληματισμένο σε βρίσκει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην κάνεις λάθος στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις. Οι ικανότητές σου είναι τέτοιες που δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα. Άλλωστε, θα δεις πως και οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από τη σχέση σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι τότε, μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η μελαγχολία θα σε κυριεύσει και δεν θα νιώσεις καθόλου καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να σκεφτείς γύρω από συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως στάσιμα, αλλά σύντομα θα εξελιχθούν και πάλι υπέρ σου. Αρκεί βέβαια να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να τα διατηρήσεις σε καλά επίπεδα.





Καρκίνος
22/6-22/7


Αγαπητέ Καρκίνε, μείνε σήμερα προγραμματισμένος και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί μπροστά σου. Όλα κινούνται υπέρ σου. Γενικά αυτή η περίοδος θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, διανύεις μια περίοδο που η γοητεία σου είναι στα ύψη! Βγες λοιπόν έξω, φλέρταρε και ερωτεύσου ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και νέες συνεργασίες θα έρθουν να δώσουν μια ακόμα ώθηση στην καριέρα σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, για να κινηθείς με μεγαλύτερη χαλαρότητα τις επόμενες ημέρες.


Λέων
23/7-23/8


Φίλε Λέων, καλό είναι σήμερα να σε οδηγήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να καθυστερούν, αλλά η ανυπομονησία μόνο σε λάθη θα σε οδηγήσει. Μείνε λοιπόν συγκεντρωμένος, γιατί θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, που αν η κρίση σου είναι θολωμένη, δεν θα καταφέρεις να τις διακρίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δεις τα πράγματα να καλυτερεύουν και να μένουν πίσω κάποια προβλήματα, που σε απασχολούσαν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, βγες με καλούς φίλους και πέρνα όσο πιο χαλαρά γίνεται. Όταν είσαι καλά, τα φλερτ σου χτυπάνε την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις θα σου δώσουν νέες προοπτικές και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου θέλουν έλεγχο, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις παρασυρθεί σε έξοδα.





Παρθένος
24/8-22/9


Η ανυπομονησία δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε. Δείξε εξυπνάδα και ηρεμία και κυρίως μην παρασύρεσαι από κάποια λόγια ή κινήσεις του παρασκηνίου, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, όλα κινούνται υπέρ σου, αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Κάνε υπομονή λοιπόν και μη δυσανασχετείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μίλα με επιχειρήματα στο ταίρι σου για όσα δεν σου αρέσουν και μην υποχωρείς. Οι λύσεις θα βρεθούν, αν είσαι ειλικρινής και τίμιος στις κουβέντες σου και δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Για εσένα που έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, σύντομα θα προκύψει μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα προκύψει σήμερα και μην κάνεις πίσω σε τίποτα, φίλε Παρθένε. Όλα εξελίσσονται πολύ θετικά για εσένα και οι ιδέες σου, ακόμη μία φορά, εντυπωσιάζουν τον περίγυρο σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου, με λίγη προσοχή, μπορούν να πάρουν τα πάνω τους.




Ζυγός
23/9-22/10


Αγαπητέ Ζυγέ, όταν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς τις υποθέσεις σου. Σήμερα είναι καλό να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω σου και να μην κάνεις πίσω, από ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να πάρεις κάποια στιγμή κι ένα ρίσκο και μην ακολουθείς συνεχώς την πεπατημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μίλα με το σύντροφό σου. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις τα σημεία που σε δυσαρεστούν στη σχέση σου. Ούτε εδώ θα σε ωφελήσει η αναβολή. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, το σύμπαν δουλεύει για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αξιοποίησε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και βάλε κι εσύ το χεράκι σου, για να έχεις άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και σε όσα τους εκμυστηρεύεσαι. Μην ανοίγεσαι και μην προκαλείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, όσο περισσότερο γίνεται.




Σκορπιός
23/10-22/11


Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει σε πολύ καλή φόρμα, αγαπητέ Σκορπιέ. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου, για να τακτοποιήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις και μην υποχωρήσεις μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις σημερινές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και την Σελήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, ο ερωτισμός σου βγαίνει αβίαστα. Πέρνα όμορφα με το ταίρι σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, άσε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που επιθυμείς. Διώξε την ανασφάλεια και ζήσε τον έρωτα, χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, η δουλειά σου πηγαίνει περίφημα και κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί, αν δείξεις εγκράτεια και προνοητικότητα. Αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες κωλυσιεργίες μην αποθαρρύνεσαι, γιατί σύντομα θα κινηθούν όλα όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και, αν αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα, θα είσαι σύντομα σε πολύ καλύτερη κατάσταση.




Τοξότης
23/11-21/12


Ενώ γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και ποιές κινήσεις είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Τοξότη, η ανασφάλεια που σε κυριεύει δεν σε αφήνει να προχωρήσεις σε πράξεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες και να κινηθείς δυναμικά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το άγχος και τα νεύρα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Τοξότη, και κυρίως ηρεμία, γιατί σήμερα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου και θα διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που και εσένα σε γοητεύει, έχει άλλες επιδιώξεις από το άτομό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να ληφθούν μετά από πολύ σκέψη, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε παγίδες. Άσε τις πολλές αλλαγές για άλλη στιγμή και επικεντρώσου στο οικονομικό πλάνο, που ακόμα έχει πληγές από το παρελθόν.




Αιγόκερως
22/12-19/1


Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που διανύεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και σύντομα θα δεις τις θετικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να προωθήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Πάντως, η διάθεσή σου είναι καλύτερη κι αυτό σε κάνει ανίκητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, δείξε μεγαλύτερη κατανόηση αλλά και ενδιαφέρον προς το σύντροφό σου και θα δεις πως όλα θα φτιάξουν. Είναι στο χέρι σου να νιώσεις καλύτερα, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς οι προσκλήσεις που θα δεχτείς αυτό το βράδυ θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είναι κρίσιμη κάθε σου κίνηση, γι’ αυτό μην φέρεσαι επιπόλαια. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να μην αγχώνεσαι.





Υδροχόος
20/1-19/2


Η σημερινή μέρα θα σε βρει μπλεγμένο σε ένα σωρό υποθέσεις και αρκετά προβληματισμένο για το πώς να κινηθείς, αγαπητέ Υδροχόε. Απόφυγε τις υπερβολές και φρόντισε τα βήματά σου να είναι μετρημένα. Ένα τη φορά και όχι όλα μαζεμένα. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, που σε αυτή τη φάση σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα ο σύντροφός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να είσαι εκεί, για να του την προσφέρεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, να ξέρεις πως η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για φλερτ. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα δεις πως όσα σκέφτεσαι εξελίσσονται υπέρ σου. Μην αρνηθείς κάποιες νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να σου βγουν σε πολύ καλό. Τα οικονομικά σου, σε έχουν αγχώσει αρκετά. Βρες τρόπους να καλύψεις χρέη που σε βασανίζουν.




Ιχθείς
20/2,20/3


Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα κινείσαι σε λεπτές ισορροπίες και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά λόγω των, ταυτόχρονα, θετικών και αρνητικών επιρροών, που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ήλιο και την Σελήνη και σε επηρεάζει άμεσα. Από τη μία δεν πρέπει να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να φύγουν μέσα από τα χέρια σου χωρίς να κάνεις κάτι, απ’ την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθείς σε παγίδες και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή Τετάρτη σε γεμίζει ερωτισμό και σε κάνει ακαταμάχητο προς τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε χαρούμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο που έχετε γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, συγκεντρώσου σε όσα έχεις να τελειώσεις και μην αφήσεις τις υποθέσεις των άλλων να σε αποσυντονίσουν, φίλε Ιχθύ. Προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις από τον προγραμματισμό σου.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger