E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Μαντόνα θέλει να γίνει Ομπάμα στην θέση του Ομπάμα

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Η 53χρονη σταρ μάλλον ζήλεψε την φήμη του Μπόνο, ο οποιός ντιλάρει κατευθείαν με τον ΟΗΕ και τους ηγέτες του πλανήτη. Έτσι αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κάτσει εκεί που της αξίζει. Δηλαδή στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.
«Δεν μπορείς να αλλάξεις ουσιαστικά πολλά πράγματα σε μια μέρα. Θα ήθελα να ήμουν πρόεδρος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν θα ξόδευα τόσα πολλά χρήματα για όπλα μαζικής καταστροφής, αλλά για την εκπαίδευση και την τέχνη», δήλωσε το Material Girl όταν την ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει αν γινόταν πρόεδρος των ΗΠΑ για μία ημέρα.
Το οποίο, μεταξύ μας, μια χαρά σχέδιο μου ακούγεται.
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Μαντόνα είπε τις δικές της αλήθειες όσον αφορά την δημοσιότητα «Είναι πιο δύσκολο να παραμείνεις διάσημη, παρά να γίνεις διάσημη. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος κανόνας γι' αυτό. Πρέπει να αγαπάς πραγματικά αυτό που κάνεις. Πρέπει να τρέφεις την ψυχή σου με ιδέες και δεν σου επιτρέπεται να σταματήσεις να ωριμάζεις σαν άνθρωπος. Αυτό είναι σε βοηθάει να δημιουργήσεις τέχνη. Σε ότι αφορά στη δουλειά μου, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο».

http://www.iefimerida.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger