E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θύμα εκβιασμού Έλληνας τραγουδιστής – Τον κατηγορούσαν για παιδοφιλία

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται Έλληνας τραγουδιστής, η ζωή του οποίου μετατράπηκε σε κόλαση, όταν γυναίκα επιχειρηματίας τον συκοφάντησε, αφήνοντας υπονοούμενα παιδοφιλίας στο προφίλ του στο Facebook.
Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Espressο ο ίδιος ο 29χρονος τραγουδιστής των Rec, Άρης Λουμάκης, επί έξι ολόκληρους μήνες, η επιχειρηματίας από τη Χαλκίδα τον συκοφαντούσε για παιδοφιλία, μέχρι που εκείνος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έτσι ο εφιάλτης πήρε τέλος.
«Δεν σας κρύβω ότι έφτασα να φοβάμαι ακόμα και για τη ζωή μου. Πέρασα πολύ άσχημα. Προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου, έσφιγγα τα δόντια και έλεγα όχι δεν θα αντιδράσω», είπε στην εφημερίδα ο τραγουδιστής.
Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν από κάποια διαφορά που προέκυψε μεταξύ του τραγουδιστή και της επιχειρηματία, μετά από μια εμφάνιση του συγκροτήματος στην πόλη.
Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 39χρονης που είναι ιδιοκτήτρια διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού στην Εύβοια, για απειλή, εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εισβολή σε υπολογιστικά συστήματα. Τόσο στο σπίτι της όσο και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού βρέθηκαν προγράμματα που χρησιμοποιούσε για να κρύβει τα ίχνη της, αλλά και όλα τα στοιχεία για τη διαχείριση των ιστοσελίδων μέσω των οποίων εκβίαζε τον 29χρονο τραγουδιστή.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger