E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δισεκατομμυριούχος πρόσφερε στην Kelly Brook αστρονομικό ποσό για μια νύχτα μαζί της

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012


Μια προσβλητικότατη πρόταση δέχτηκε η Kelly Brook κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Φεστιβάλ των Καννών, όταν ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος Γάλλος της πρότεινε να κοιμηθεί μαζί του, με το αζημίωτο φυσικά.
Σοκ έπαθε η Kelly Brook  όταν είδε έναν Γάλλο επιχειρηματία να μπουκάρει σε μια φωτογράφηση της -ενόψει της νέας της ταινίας "The Film"- και να της προσφέρει ένα τσεκ των 1.000.000 ευρώ για να κάνει σεξ μαζί του για μια νύχτα.
Το 32χρονο μοντέλο, που θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία με τον Keith Lemon αρχικά θεώρησε πως ήταν φάρσα, την οποία είχε οργανώσει ο "πλακατζής" συμπρωταγωνιστής της.


Σύμφωνα όμως με τη βρετανική dailymail, όταν ο επιχειρηματίας -γνωστός στα μέσα ως Frederic- την άρπαξε από το χέρι, κατάλαβε πώς μόνο κακόγουστο αστείο δεν ήταν...
"Μόνο για μια νύχτα. Σε παρακαλώ. Δες, έχω λεφτά", φέρεται να είπε ο Frederic στην Κelly, την ώρα που εκείνη πόζαρε στο Majestic Barriere hotel.
Η παρέμβαση του σωματοφύλακα, που άρπαξε τον δράστη από τον γιακά και τον πέταξε έξω, ήταν άμεση.
Εκείνη με τη σειρά της, σαν σωστή επαγγελματίας, συνέχισε τη φωτογράφησή της με τον Keith Lemon, όσο ταραγμένη κι αν ήταν...



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger