E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μπορεί η άσκηση να αλλάξει το σχήμα των... γλουτών μας; Αλήθεια ή μύθος;

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Τι γίνεται σε προχωρημένη ηλικία με μία γυναίκα που δεν έχει γυμναστεί;
Κακά τα ψέμματα, η πίσω περιοχή μας μάς απασχολεί όλες. Ένα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών με μεσογειακό τύπο σώματος είναι ότι θέλουν να μειώσουν και να αλλάξουν σχήμα στα οπίσθια τους. Υπάρχει λοιπόν τρόπος χωρίς χειρουργική επέμβαση; 'Αλλες πάλι εναποθέτουν στην εξοντωτική άσκηση την ανόρθωση της επίμαχης περιοχής.
Η αλήθεια είναι ότι το σωματικό σχήμα είναι γενετικά εξαρτώμενο και ο καθένας μας πορεύεται με αυτό που έχει κληρονομήσει. Όμως μπορείτε να βελτιώσετε μέχρι ενός σημείου, με συστηματική και εξειδικευμένη προσπάθεια,το μέγεθος και τις διαστάσεις των γλουτών σας. Ο συνδυασμός κατάλληλης διατροφής και εξειδικευμένης γυμναστικής, μπορεί να τα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό, έτσι ώστε η εικόνα σας να δείχνει πιο αναλογική, πιο συμμετρική.

Χάνοντας κιλά λίπους θα ξεφορτωθείτε μεγάλες, μαλακές και πλαδαρές μάζες, ενώ κερδίζοντας μύες θα γεμίσετε το σώμα σας σκληρές και πυκνές μάζες. Έτσι θα φαίνεστε πιο αδύνατη, πιο καλοσχηματισμένη και θα έχετε ένα πιο καλλίγραμμο κορμί που θα τονίζει τη θηλυκότητά σας. Και δεν είναι μόνον αυτό: Οι μύες θα δώσουν φόρμα στους γλουτούς σας και επειδή θα αυξήσουν το μεταβολισμό σας, θα διατηρείτε το σώμα σας λεπτό, ακόμα κι όταν κάποιες φορές τρώτε περισσότερο από ότι χρειάζεστε.

Προσοχή όμως,δεν μπορεί να αλλάξει ριζικά το σχήμα, το γενικό περίγραμμα, οι επιμέρους αναλογίες του σώματος ή η προκαθορισμένη κατανομή του λίπους.Τα μόνα που μπορείτε να κάνετε αφορούν το σωματικό σας βάρος, το ποσοστό λίπους και το μυϊκό σας σύστημα.
Αν δηλαδή είστε μία γυναίκα με γλουτούς που θυμίζουν Beyonce δεν θα γίνεται ποτέ Jessica Biel. Το ίδιο ισχύει και για μία κοπέλα που δεν διαθέτει ας πούμε πίσω περιοχή που ξεχωρίζει τύπου Victoria Beckham- επίσης η γυμναστική δεν θα την κάνει να μοιάζει με την Mila Kunis... Αυτό που μπορούμε τελικά να επιτύχουμε είναι μία καλή σύσφιξη η οποία όμως πρέπει να έχουμε κατά νου, πως θα πάρει μήνες συστηματικής και στοχευμένης άσκησης για να πραγματοποιηθεί. Σε μία γυναίκα δηλαδή, που δεν έχει γυμναστεί ποτέ γύρω στα 30, ακόμη και καλές βάσεις να έχει, οι μύες θα αργήσουν να ανταποκριθούν και να τονίσουν το σχήμα των γλουτών. Δεν μπορεί να ανορθωθεί ένα τόσο μεγάλο τμήμα λιπώδους περιοχής ή να αλλάξει ξαφνικά. Απλά θα βελτιωθεί σημαντικά. Πάντως με την πάροδο του χρόνου, η εικόνα ολοένα και καλυτερεύει!


Πηγή: http://www.queen.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger