E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Παπάς διέκοψε τη λειτουργία για να ανακοινώσει ότι παντρεύεται!

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

«Είμαι ερωτευμένος με μια γυναίκα και σε μερικούς μήνες θα γίνω πατέρας» είπε ο ιερέας κι άφησε το... ποίμνιο του με το στόμα ανοιχτό! Επέλεξε δε να το κάνει ...στα μισά της Θείας λειτουργίας!


Συνέβη στην Ιταλία και πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας Σικελός ιερέας ο 33χρονος Βίτο Λομπάρντο. Ο θεός έρωτας τον «χτύπησε» και αποφάσισε να βγάλει τα ράσα για να γίνει... μπαμπάς!

"Αυτή είναι η τελευταία λειτουργία που κάνω. Είναι ερωτευμένος με μια γυναίκα και σε μερικούς μήνες θα γίνω πατέρας", δήλωσε με κάθε ειλικρίνεια ο 33χρονος, παπάς στην εκκλησία του Σαν Λορέντσο που βρίσκεται στη συνοικία Τράπανι της βορειοδυτικής Σικελίας, σύμφωνα με τη La Repubblica.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σχέση του ιερέα με τη νεαρή εκλεκτή της καρδιάς του διαρκεί εδώ και αρκετό καιρό αλλά ο ντον Βίτο αποφάσισε να τη δημοσιοποιήσει και να σταματήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία όταν η σύντροφός του έφθασε στον 5ο μήνα της κύησης.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Giornale di Sicilia, ο ντον Βίτο ενημέρωσε το Βατικανό για την απόφασή του να παντρευτεί πριν την ανακοινώσει στους ενορίτες του.


http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger