E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 τρόποι για να μην σε τρελάνει η σχέση από απόσταση

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


Είναι χιλιόμετρα μακριά, κι όμως, μπορεί να ρυθμίζει τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου! Αλλά δεν είσαι ο άντρας toy boy! Διάβασε πέντε τρόπους για να είσαι cool και να περνάς ωραία ακόμη και όταν σου λείπει πολύ!
Κράτα τη μπάλα χαμηλά
Το να κάνεις όνειρα γάμου ή μετακίνησης ενώ τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, δεν θα σου βγει σε καλό. Είναι σαν τη μεταγραφή – αεροδρόμιου. Στο πρωτάθλημα της Τσεχίας μπορεί να έμοιαζε με… Μέσι, αλλά εδώ να αποδειχθεί… Ουσταμπασίδης! Άρα, «μην κάνεις όνειρα τρελά κάτσε εδώ που είναι καλά» (που λέει και το άσμα) και άσε τη φάση να κυλήσει χωρίς να «εκβιάζεις» καταστάσεις. Χαλάρωσε…
Καβγάδες
Το να κάνεις καβγά επειδή άργησε να σου τηλεφωνήσει ή δεν το σήκωσε αμέσως, θα σε κάνει να νιώθεις στο τέλος της ημέρας «ηλίθιος». Πρέπει να αλλάξεις στάση, αν το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι η εικόνα με εκείνη στο κρεβάτι και κάποιον άλλον, πιο ωραίο από σένα, από πάνω της! Αν δεν έχεις μπλέξεις με κάποια εθισμένη στο σεξ, απλώς θα ζεις μόνιμα σε μια σχέση γεμάτη ένταση. Αλήθεια το θέλεις αυτό;
Ο γκόμενος του δίπλα γραφείου
Σου έχει μιλήσει για τα αγόρια στη δουλειά της. Το καλύτερο θα ήταν βέβαια, να μην έχεις ρωτήσει εσύ, αλλά να σου ανέφερε το θέμα από μόνη της. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην προσπαθήσεις να ανταγωνιστείς κάποια… «φαντάσματα»! Μπορεί να σου περιγράφει έναν τύπο γοητευτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνει και σεξ μαζί του. Από την άλλη, δεν χρειάζεται να κάνεις το ίδιο και να της αποκαλύψεις πως έπιασε δουλειά στο δίπλα γραφείο η δίδυμη αδερφή της Υβόννης Μπόσνιακ. Εκτός και αν σου αρέσουν οι παρανοϊκές σχέσεις! Στην ανάγκη, «ψάρεψε» πληροφορίες και τσέκαρέ τον σε Facebook, Twitter και Instagram. Αλλά λογικά θα το έχεις κάνει ήδη!
Το ψάξιμο στα social media
Ελέγχεις ποιος της κάνει like στο Facebook και ποιος την «ακολουθεί» στο Twitter. Ψάχνεις τα σχόλια που κάνει, για υπονοούμενα που αφήνουν οι φίλες της σε συζητήσεις! Σκέψου μόνο πόσες ώρες χάνεις. Σου έχω και νέα. Αν είναι να σε κερατώσει, δεν θα το γράψει στο Twitter ή στο Facebook, δεν θα φλερτάρει εκεί μέσα και δεν θα γνωρίσει τον επόμενο «δημόσια». Αν είναι να σε κερατώσει, θα το κάνει χωρίς τυμπανοκρουσίες!
Κάθε έξοδος και ένα μαρτύριο
Σου έχει πει πως θα βγει! Κάθε 2 λεπτά κοιτάς το κινητό σου, μήπως και σου έχει στείλει μήνυμα. Το κλείνεις, το ανοίγεις ξανά… Μην τρελαίνεσαι, δεν σου έχει στείλει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως περνάει και τόσο τέλεια. Μπορεί να σου κάνει παιχνιδάκια. Αυτό, όμως, μπορεί να σε κάνει και το… toy boy της. Βγες κι εσύ για ποτάκια με τους κολλητούς σου και φρόντισε να περάσεις καλά. Το να της στείλεις μήνυμα έξαλλος, είναι η παγίδα στην οποία δεν πρέπει να πέσεις! Άσε που οι φίλοι σου, σιγά σιγά θα αραιώνουν, κι έτσι θα μείνεις με το… κινητό στο χέρι!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger