E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

THE DICTATOR

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012


Από την αλλοπρόσαλλη κιόλας εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ, «Ο Δικτάτορας» του Sacha Baron Cohen άφησε υπόνοιες για την πιο χαβαλέ ταινία του καλοκαιριού! 

Η ιστορία γνωστή, βγαλμένη από τη... ζωή! Ένας υπερπροστατευτικός (απέναντι στις εξουσίες του πολιτεύματός του) ηρωικός δικτάτορας, ο Sacha Baron Cohen (πρώην δυσνόητος λευκός χιπχοπάς Ali G, πρώην Καζακστανός σεξομανής Borat, πρώην αυστριακός gay φασιονίστας Bruno), κάνει τα πάντα, ρισκάροντας μέχρι και τη ζωή του, ώστε να μην πατήσει ούτε μισό πόντο η «δημοκρατία» μέσα στα αγαπημένα του πάτρια εδάφη, τα οποία με τόση αγάπη και στοργή καταδυναστεύει!



Ο Sacha Baron Cohen, ως Στρατηγός Aλαντίν σε ένα ντελιριακό σολάρισμα σουρεαλιστικής κωμωδίας, κάνει για άλλη μια φορά αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: σοκαριστικά χοντροκομμένο χιούμορ, διακωμώδηση αληθοφανών γεγονότων με απολυταρχική χροιά Μέσης Ανατολής, ενώ, bonus στην ταινία, ηMegan Fox (για άλλη μια φορά) με ελάχιστα ρούχα!





Αν τυχόν φέτος είδατε τα highlights από τα Όσκαρ του Φεβρουαρίου, σίγουρα έχει μείνει αξέχαστη η είσοδος του Sacha Baron Cohen στο κόκκινο χαλί με αμφίεση Δικτάτορα, συνοδευόμενος από δυο γυναίκες-προσωπική ασφάλειά του ντυμένες στα μιλιτέρ, αλλά και το –όχι τόσο ατυχές- περιστατικό όπου ρίχνει «κατά λάθος» πάνω στο Burberry σμόκιν του celebrity ρεπόρτερ του E!Entertainment, Ryan Seacrest, τις στάχτες  του (υποτίθεται) «καλού του φίλου», δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Il...


Η γνώμη του filmsola: 7,5/10


Ελλ.Τίτλος    : Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ


Σκηνοθεσία   : Λάρι Τσαρλς


Σενάριο       : Σάσα Μπαρόν Κοέν, Άλεκ Μπεργκ

Πρωταγωνιστούν: Σάσα Μπαρόν Κοέν, Μέγκαν Φοξ, Άνα Φάρις, Τζον Σ. Ράιλι, Μπεν Κίνγκσλεϊ

Χώρα       : ΗΠΑ

Έτος παραγωγής: 2012
Διάρκεια      : 73 λεπτά
Κατηγορία    : Κωμωδία 
Υπότιτλοι    : Ελληνικοί-Υποτιτλισμός εξ ακοής: Kisselos
Επιμέλεια-Ενσωμάτωση: ΙhaveΝame for GTRD-movies
IMDb User Rating : 6.9/10 from 19,780 users 
IMDb Link        : www.imdb.com/title/tt1645170/



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger