E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτη ιστορια: 14χρονος μαθητης νικησε δυο φορες τον θανατο μεσα σε ενα χρονο (φωτογραφιες)

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012


 
14χρονος μαθητής έδωσε μάχη για την ζωή του δύο φορές μέσα ένα χρόνο.'Εσπασε το κρανίο του μετά από πτώση από το ποδήλατό του και από θανατηφόρα μηνιγγίτιδα.

Ο Kyle Reeve έσπασε το κρανίο του μετά από ατύχημα με το ποδήλατό του τον Ιούνιο του 2011.
Έπεσε σε κώμα και οι γιατροί είπαν στους γονείς του ότι δεν θα συνερχόταν.Όμως ο Kyle συνήλθε και επέστρεψε γρήγορα στο σπίτι του.Έμεινε σε κώμα τρεις ημέρες.Η ανάκαμψή του εξέπληξε όλο το προσωπικό.Τον αποκάλεσαν αγόρι θαύμα.






Είχανε παρατηρήσει μετά το ατύχημα ότι υπήρχε ένα σχήμα καρδιάς κηλίδων αίματος στο T-shirt που φορούσε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, ακριβώς πάνω από την καρδιά του.

Τον Αύγουστο του 2012 έπεσε θύμα της θανατηφόρας μηννιγίτιδας η οποία του προκάλεσε απώλεια αισθήσεων και επιλιπιτικές κρίσεις. 
Μεταφέρθηκε στο νσοκομείο και οι γιατροί φοβόντουσαν πολύ για την ζωή του. Μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Kyle διαγνώστηκε με πνευμονιοκοκκική μηνιγγίτιδαη οποία είναι σπάνια στα παιδιά της ηλικίας του. Η μητέρα  του ωστόσο πίστευε ότι αρρώστησε εξαιτίας του τραύματός στο κεφάλι.Έλεγε  χαρακτηριστικά στις νοσοκόμες ότι δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν πάλι πίσω στο νοσοκομείο. Ήταν σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται.
Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του, ο Κάιλ άφησε και πάλι έκπληκτους τους γιατρούς οι οποίοι του  έδωσαν εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις  μια εβδομάδα αργότερα.
Τώρα είναι πίσω στο σχολείο του και προσπαθεί να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Επιμέλεια Γκρίζος γάτος

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger