E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φυγαδευσαν τον Βενιζελο απο εξαγριωμενους πολιτες εξω απο την ΤΤΕ

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα έξω από την Τράπεζα της Ελλάδας, όπου δεκάδες ιδιώτες-μικροομολογιούχοι έχουν προχωρήσει σε περικύκλωση του κτιρίου, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια χρημάτων που υπέστησαν με το «κούρεμα των ομολόγων τους. Από την οργή των συγκεντρωμένων δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, όπου δέχθηκε επίθεση όταν πλησίασε στο σημείο. 

Οι συγκεντρωμένοι αφού περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του άρχισαν να το κλωτσούν και να ρίχνουν μπουνιές εξαναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, απώθησαν με ήρεμο τρόπο τους συγκεντρωμένους, προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει το αυτοκίνητο του κ. Βενιζέλου.

Εν τω μεταξύ για αρκετή ώρα εντός του κτιρίου έμεινε εγκλωβισμένος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φ. Σαχινίδης.

Στις 18:00 ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του διοικητή του ιδρύματος Γ. Προβόπουλου με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ, επικεφαλής της οποίας ήταν ο πρόεδρος του κόμματος Ευ. Βενιζέλος.

Ωστόσο, η συνάντηση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Προβόπουλο αναβλήθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, στην οποία κατηγορεί ευθέως την αστυνομία, ότι «δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μία θεσμική λειτουργία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Μικρή ομάδα «αγανακτισμένων» ομολογιούχων παρεμπόδισε την είσοδο της αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος σήμερα το απόγευμα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διοικητή και στελέχη της Τράπεζας.

Η Ελληνική Αστυνομία δεν έκανε αυτά που έπρεπε, ώστε να διασφαλιστεί μια θεσμική λειτουργία.

Είναι απορίας άξιον για ποιον λόγο οι «αγανακτισμένοι» ομολογιούχοι δεν απευθύνονται στην Κυβέρνηση και τα κόμματα που τους έδωσαν εύκολες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά στο ΠΑΣΟΚ που τους έχει παρουσιάσει κατ' επανάληψη την αλήθεια και τις μόνες εφικτές και συγκεκριμένες λύσεις που προστατεύουν πλήρως τα συμφέροντά τους.

Δυστυχώς, αυτοί που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν τους ομολογιούχους και τους εξωθούν με το αζημίωτο σε διάφορες αδιέξοδες ενέργειες και διεκδικήσεις, οργανώνουν διάφορα φασίζοντα happenings αντί να υιοθετήσουν τις λύσεις που έχουν προταθεί».



Read more: http://www.newsbomb.gr/
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger