E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Dancing with the stars: Οι πιο... καυτες ποζες των κοριτσιων! (Φωτογραφιες)

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012


 

 
Ο φακός απαθανάτισε τη Ράλλη την ώρα που τη φέρνει... τούμπα ο παρτενέρ της, ενώ το ίδιο "καυτή" είναι και η πόζα της Έλενας Παπαβασιλείου! Για τη Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους σέξι κοιλιακούς, τι να πει κανείς; Απλά απολαύστε τη! Και βέβαια... την ιδιαίτερα αποκαλυπτική Λαόυρα Νάργιες!


Η λαμπερή πρεμιέρα του DANCING WITH THE STARS III που πραγματοποιήθηκε χθες στις 21:00, στον ΑΝΤ1, ήταν μόνο η αρχή για όσα πρόκειται να απολαύσουμε στο show αυτή τη σεζόν. Πάθος, γέλιο, ένταση, μουσική, απαιτητικές χορογραφίες, εντυπωσιακά κοστούμια, κατάφεραν από την πρώτη κιόλας στιγμή να μας παρασύρουν στον ρυθμό του αγαπημένου μας show.

Το τηλεοπτικό κοινό ανέβασε στα ύψη τα ποσοστά τηλεθέασης του DANCING WITH THE STARS III. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 43,6%. Οι άντρες 15-24 του χάρισαν 43,7%, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό που σημειώθηκε ποτέ στην πρεμιέρα του DANCING WITH THE STARS έδωσαν οι γυναίκες 15-24 φτάνοντας το 65,6%! Οι άντρες 25-44 παρακολούθησαν τα λαμπερά αστέρια να χορεύουν σε ποσοστό 29,8%, ενώ οι γυναίκες 25-44 σε ποσοστό 50%!


Το DANCING WITH THE STARS III αναδείχτηκε ο απόλυτος κυρίαρχος στη ζώνη του, αφού τερμάτισε πρώτο σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, στο κοινό 15-44 επικράτησε με 26,8 μονάδες. Στο γυναικείο κοινό 15-24 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι άγγιξε τις 47,5 μονάδες, ενώ η διαφορά από το δεύτερο κανάλι στο σύνολο του γυναικείου κοινού έφτασε τις 35,7!

Το αγαπημένο μας show, έκανε τη διαφορά και στα Social Media, πετυχαίνοντας να γίνει, μέσα σε λίγες ώρες, παγκόσμιο trend topic στο twitter! Με πάνω από 8.000 mentions ξεπέρασε ακόμα και τα trending topics που μονοπωλούν τα twitter trends εδώ και αρκετές ημέρες.

Η εντυπωσιακή Ζέτα Μακρυπούλια μας καλωσόρισε και μας σύστησε την 5μελή, πλέον, κριτική επιτροπή και τους 14 συμμετέχοντες. Μετά από ατελείωτες πρόβες οι αγαπημένοι μας celebrities έλαμψαν στη σκηνή του DANCING WITH THE STARS III, ξαφνιάζοντάς μας με τις φιγούρες τους από το 1ο κιόλας Live! Τα πρώτα dance steps μπροστά σε κριτές και κοινό για τις αγαπημένες μας stars είχαν θέμα το Cha Cha Cha, ενώ οι διάσημοι άντρες του show ακολούθησαν τους ρυθμούς του Tango.


Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν η πρώτη που διαγωνίστηκε και από τα σχόλια που απέσπασε από την κριτική επιτροπή, φάνηκε πως έκανε… καλή αρχή!
Ο γοητευτικός Νίκος Αναδιώτης σύμφωνα με τους κριτές είναι «ένας γυμναστής που δεν κατάφερε ακόμα να γίνει χορευτής». Κι έτσι όμως, εμείς δεν χορταίναμε να τον βλέπουμε!




Η super γυμνασμένη Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε την υπέρβαση, δίνοντάς μας την αίσθηση πως παρακολουθούσαμε… το 10ο Live!

Η Βάνα Μπάρμπα δεν πέταξε μόνο από τη χαρά της που συμμετέχει στο show, αλλά και… το γάντι στον Γιάννη Λάτσιο, λίγο πριν ακούσει τη βαθμολογία της!

Ο Κώστας Κρομμύδας με θεατρικότητα που δίχασε και ρυθμό που συνεπήρε, απέσπασε τελικά θετικά σχόλια για την πρώτη του εμφάνιση.

Η Έλενα Παπαβασιλείου με τη χορογραφία της εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή, ενώ με ιδιαίτερη χαρά δήλωσε πως επιτέλους μπορεί να πει: «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες»!

Ο Γιώργος Τσαλίκης ακολούθησε πιστά τον ρυθμό του Tango και κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοσή του, αλλά και με το χιούμορ του.
Η φλογερή Νικολέτα Ράλλη στα κόκκινα ντυμένη, παρουσίασε μια ιδιαίτερα απαιτητική χορογραφία και δήλωσε πως διασκεδάζει τη συμμετοχή της στο show «σα να μην υπάρχει αύριο»!

Η Λάουρα Νάργες μπορεί να εκτέλεσε ένα πιο «ελεύθερο» Cha Cha Cha, έφερε όμως στη σκηνή τον αυθορμητισμό και πολλά χαμόγελα!


Ο Σπύρος Σούλης μαζί με τη ντάμα του, μας χάρισαν ένα μοναδικό Tango και κέρδισαν τον τίτλο του «πιο αριστοκρατικού ζευγαριού».

Η Μαριάντα Πιερίδη δεν διαθέτει μόνο άψογους κοιλιακούς, αλλά και μοναδική σκηνική παρουσία και μπορεί παλιότερα, όπως είπε, να μην ήθελε να χορεύει στις εμφανίσεις της, από εδώ και στο εξής όμως δεν θα σταματήσει να χορεύει μέχρι να φτάσει στον τελικό!
Την υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξη του 1ο Live απέσπασε ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την επιτροπή «φυσικό ταλέντο», αφού όπως είπε, δεν είχε χορέψει ξανά!
Στο τέλος της κατάταξης βρέθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, που με τον χορό του δεν κατέφερε να πείσει τους κριτές για μια καλύτερη βαθμολογία και κυρίως τον Γιάννη Λάτσιο που του έδωσε μόλις 4 βαθμούς.

Στην πρεμιέρα δεν υπάρχει αποχώρηση. Έτσι, η βαθμολογία δεν έπαιξε χθες καθοριστικό ρόλο. Οι αγαπημένοι stars έχουν μια εβδομάδα καιρό να προπονηθούν, να μάθουν τη χορογραφία τους, να δώσουν για άλλη μια Κυριακή τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτές! Για περισσότερο DANCING WITH THE STARS III και υπέρλαμπρες παρουσίες ανανεώνουμε το χορευτικό μας ραντεβού για την επόμενη Κυριακή στις 21:00, στον ΑΝΤ1!


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger